Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

co děláte při narušení plánu?

Martin
verified
rating uzivatele
(7 hodnocení)
1. 6. 2010 03:39:24
co delate v pripade ze se vyskytne neco co vam rozhodi plan. napriklad se neco stane a musite nekam odejit, nekde se zdrzite dyl nez cekate, behem prace se objevi problem a ukol vam potom trva klidne i 2x dyl nez ste pocitali atd, proste jakykoliv necekany problem co vam plan rozhodi.
z vlastni zkusenosti sem dosel k tomu ze aby pro me mel time managment ucinek, musim si treba vzdy na konci tydne vypsat plan na dalsi tyden a to podrobne kterej den se cemu budu venovat, kolik tomu dam casu atd. jenze kdyz se pak objevi cokoliv co plan rozhodi tak musim ukoly treba presouvat na dalsi den a ten upravit, dalsi den je toho potom moc, kdyz neco zbyde tak musim plan zase upravovat a vysledek je stejnej jako bych si sepsal seznam ukolu a jen je odskrkaval bez planu kdy kterej splnim. no a nakonec to vede k tomu ze pak uz se tim neridim vubec, pokazde kdyz objevim neco novyho tak se zacnu zajimat tim a na starsi plany na cas pozapomenu a po par tydnech, pripadne mesicich je vysledek takovej ze mam desitky rozdelanejch projektu a sem znechucenej tim ze nevim co driv :D
1. 6. 2010 03:39:24
https://webtrh.cz/diskuse/co-delate-pri-naruseni-planu/#reply511410
luve88
verified
rating uzivatele
(53 hodnocení)
1. 6. 2010 09:58:39
Také si vždy píši plán na týden. Ale samotné plány na jednotlivý den si napíše večer před konkrétním dnem. To je lepší než si napsat např v neděli celý plán na celý týden.
Dobré je si tam nechat i lehkou rezervu, aby toho nebylo moc.
Skoro každý den se najde něco co ti rozhodí tvůj plán s tím se musí počítat. Pak se to musí řešit operativně.
1. 6. 2010 09:58:39
https://webtrh.cz/diskuse/co-delate-pri-naruseni-planu/#reply511409
Kludne vsetko necham tak a valam sa na gauci...
1. 6. 2010 12:57:35
https://webtrh.cz/diskuse/co-delate-pri-naruseni-planu/#reply511408
Jiří Stárek
verified
rating uzivatele
9. 6. 2010 00:23:56
Neexistuje plán. Existuje pouze projekt. Když se ti rozhodí jeden projekt, pak se nemůžou rozhodit ostatní projekty. Maximálně se ti rozhodí termíny a to v případě, že jsi neměl přehled nad vším co děláš a špatně jsi to odhadnul. Řešení je jet dál a posunout termíny a upřednostnit ty projekty, které mají vyšší prioritu (a to neznamená, že více spěchají).
9. 6. 2010 00:23:56
https://webtrh.cz/diskuse/co-delate-pri-naruseni-planu/#reply511407
Websluzby
verified
rating uzivatele
3. 7. 2010 08:35:46
Vždy musia byť stanovené priority: ak mám projektov viac, treba ich realizovať postupne jeden po druhom. Dnes mám na pláne aktualizáciu obsahu 3 webov, začnem tým najdôležitejším ktorý mi najviac zarába a má teda najvyššiu prioritu. Keď to spravím podľa plánu za cca 3 hodinky, prejdem na ďaľší web ktorý síce toľko nezarába, ale má perspektívny postup v Google ktorý chcem "povzbudiť", preto spravím dôkladnú aktualizáciu a prelinkovanie internými odkazmi, na to mám vyčlenených 5 hodín. Na záver ako malinu si ponechám aktualizáciu minisites webu ktorému stačí 1 hodina, ale mám ho rád pretože je to moja srdcovka a preto viem že časom úspešný musí byť.
Ak mi do týchto plánov niečo nečakané príde držím sa môjho dnešného plánu a rušivú novinku si naplánujem na zajtra. Týždenný plán sa môže upravovať presúvaním dní, ale denný plán sa nesmie trieštiť. Pokiaľ pravdaže nepríde niečo ozaj veľké /pád kométy/. Plán na dnešný deň môže narušiť len komunikácia so zákazníkmi, tá má prednosť VŽDY.
stix: "co delate v pripade ze se vyskytne neco co vam rozhodi plan. napriklad se neco stane a musite nekam odejit, nekde se zdrzite dyl nez cekate, behem prace se objevi problem a ukol vam potom trva klidne i 2x dyl nez ste pocitali atd, proste jakykoliv necekany problem co vam plan rozhodi."
RE: Nenechám si plán rozhodiť, ale keby predsa len, tak pracujem do polnoci a časovú stratu vyrovnám. Alebo v kalamitnom prípade celý dnešný plán ako celok presuniem na zajtra a dnes riešim len kalamitu.
stix: "a po par tydnech, pripadne mesicich je vysledek takovej ze mam desitky rozdelanejch projektu a sem znechucenej"
RE: Jednoducho každý projekt dokonči jeden po druhom - je lepšie nechať 99 projektov bokom a dnes alebo tento týždeń jeden kompletne dokončiť, ako mať nedokončených sto projektov, to musí byť frustrujúce. Nech sa Ti darí.
3. 7. 2010 08:35:46
https://webtrh.cz/diskuse/co-delate-pri-naruseni-planu/#reply511406
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit