Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Přemýšlím o prodeji webu o sázení

LukasP
verified
rating uzivatele
(38 hodnocení)
23. 2. 2010 19:58:54
Prodám web o kursovém sázení na adrese: www.isazky.com
Web nechci vyloženě za každou cenu prodat, proto nevím jsem měl info umístit sem nebo do sekce aukce stránek, ale za zajímavou cenu bych jej prodal někomu kdo by s ním lépe zacházel a máš již nějaké portfolio webů o sázení.
Pár informací:
- Doména isazky.com, dle mě není špatná (35% type in)
- Denní počet návštěvníků se nyní pohybuje cca 130 (převážně z odkazujících stránek (59%) a type in (35%)), když jsem přidával tipy každý den a byli úspěšné bylo jich 250-300 a to jsem jej nikde extra nepropagoval. Dle mého lze mít návštěvnost 500+ v pohodě.
- Na webu je systém pro přidávání tipů a jejich vyhodnocování, což vám automaticky počítá statistiky, stačí přidat tip a potom jej vyhodnotit. Systém je jednoduchý, stál mě 1000,-Kč.
- Web vydělal na affilech od Expektu, Bet-at-home, Unibet a Sportingbet více jak 400 euro převážně u Expektu.
- Nevím zda lze převádět affiliate konta u těchto sázkových kanceláří, ale třeba u Expekt.com je více jak 70 zaregistrovaných uživatelů z toho 39 aktivních (známená, že již hráli). Takže i v případě tohoto je to doživotní výdělek a přísun klientů zdarma, stačí pouze aby začali trochu lidi hrát.
- Za poplatek je možné VIP členství, které znamená, že tipérovi, který si jej objedná bude zasílán automatický email o přidání tipu na půl roku či rok. O nic se nestaráte, pouze jednoduše nastavíte práva a na jakou dobu. Díky VIP členství vyděláno cca 2500,-Kč za 7 lidí kteří si jej objednali, členství končí většině v dubnu či květnu, téměř vůbec nepropagováno, má potenciál na více.
- PR 2 / SRANK 50
- Web běží na statických html, tedy žádný redakční systém.
K webu je i blog na adrese blog.isazky.com s denní návštěvností cca 10-20 lidí převážně z vyhledávačů, při přidání článku a linkování do linkovacích služeb bývalo i 80 - 100. Při pravidelné přidávání se návštěvnost zvýší, dobré to bylo hlavně na akce od sázkových kanceláří, to se vždy registrovali lidé díky článku. Web běží na wordpressu.
Jak říkám web se mi prodávat nechce, budoval jsem jej asi 8 měsíců, bohužel se tomu nevěnuji tak jak bych chtěl a hlavně mohl.
Nabídky do PM, pouze nabídky s cenou (žádné tak řekni za kolik apod.)
23. 2. 2010 19:58:54
https://webtrh.cz/diskuse/premyslim-o-prodeji-webu-o-sazeni/#reply463171
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit