Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Dodavatel zboží pro eshopy/obchody

unlucky
verified
rating uzivatele
(16 hodnocení)
17. 1. 2010 00:19:59
Dobrý den,
mám k dispozici rozsáhlý sortiment zboží, které se vyskytuje na trhu v malém množství a cena je určitě bezkonkureční. Jde převážně o ozdobné předměty - luxusní příbory, lustry a další kuchyňské věci dovážené z Číny. I přesto, že výrobek pochází z Číny, tak je vysoce kvalitní - sami si můžete pak posoudit. Obrázky, ceny a technické informace zašlu emailem. Každý druh výrobku prodám maximálně 2 lidem/eshopům, nemusíte se tedy obávat o konkurence. Zboží klidně dovezu - ukážu. Očekávám objednávky od 50 000kč. Dávám přednost vážným zájemcům a očekávám dlouhodobou spolupráci.
Zatím jsem zaneprázdněn jiným projektem a první objednávka může být nejdříve od poloviny února. Kdo by měl zájem, ať mi napíše do PM + url eshopu, abych viděl, že o to skutečně máte zájem a máte dostatek financí na objednávku (dle eshopu doufám, že poznám).
Na platebních a ostatních podmínkách se dohodneme potom, co se vám bude nějaké zboží líbit
Ještě jednou připomínám, že jde o seriózní nabídku a prosím ti, co nemají dostatek financí ať mi nepíšou, protože neodpovím. A pokud se budete ptát, proč mi záleží na velikosti objednávky a nebo na finance daného člověka, tak důvodem je, že nechci posílat/přepravit zboží přes celou republiku, kdy činí celá objednávka 5000 kč. Když odečtete náklady, tak budu v minusu... Informace nezasílám těm, u kterých si myslím, že to nemyslí vážně. Důvod je asi jasný
17. 1. 2010 00:19:59
https://webtrh.cz/diskuse/dodavatel-zbozi-pro-eshopy-obchody/#reply440072
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit