Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Zkušený webový vývojář pro vaše projekty

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 7. 6. 2023
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Hledáte zkušeného a kvalifikovaného webového vývojáře, který přinese váš online projekt k životu? Nemusíte hledat dál! Moje jméno Ján Hanes a na trhu působím již 2 roky. Mám zkušenosti v širokém spektru technologií, včetně PHP, HTML, CSS, Javascript, Vue.js, Symfony, Laravel a mnoha dalších. S mou rozsáhlou znalostí a praktickými zkušenostmi zvládnu všechny aspekty webového vývoje, od designu a architektury až po programování a optimalizaci pro vyhledávače (SEO).
Co ode mě můžete očekávat:
Komplexní služby webového vývoje: Ať už potřebujete jednoduchý propagační web nebo složitější informační systém, mám pro vás řešení. Mám zkušenosti s různými technologiemi a frameworkůy, což mi umožňuje přizpůsobit se vašim konkrétním požadavkům. Od tvorby vizuálně atraktivních designů po implementaci robustní funkcionality backendu se zaručuji, že váš web splní nejvyšší standardy kvality a funkčnosti.
Správa projektu od začátku do konce: Díky mému zázemí v oboru informatiky a mnohaletým zkušenostem disponuji dovednostmi potřebnými k řízení celého procesu vývoje projektu od počátku do konce. Od konceptualizace projektu přes návrh architektury až po psaní čistého a efektivního kódu se starám o každý detail, abych doručil bezproblémový výsledek.
Odbornost v optimalizaci pro vyhledávače (SEO): V dnešním digitálním prostředí je mít dobře optimalizovaný web klíčové pro online úspěch. Jako webový vývojář si uvědomuji důležitost SEO a do každého projektu zahrnuji osvědčené postupy. Zajišťuji, aby váš web nejen vypadal skvěle, ale také se vynikal ve vyhledávačích, generoval organickou návštěvnost a zvyšoval vaši online viditelnost.
Spolehlivost a profesionalita: Mám zájem dodávat projekty včas a v rámci rozpočtu a udržovat otevřenou komunikaci po celou dobu procesu. Vaše spokojenost je mou prioritou a usiluji o překročení vašich očekávání při každém projektu, který přijmu.
Pokud jste připraveni posunout váš online projekt na novou úroveň, jsem tu, abych vám pomohl. Kontaktujte mě ještě dnes a projednejme vaše potřeby ve webovém vývoji. Společně proměníme vaši vizi v realitu.
Kontaktní email: kontakt@janhanes.sk
32 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 25. 2. 2019
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Martina Didáková (7 hodnocení)
15. 2. 2022

Vše na jedničku 👍 děkuji a doporučuji

ikona hodnoceni
od coding-fox (8 hodnocení)
26. 6. 2021
ikona hodnoceni
od grepic (3 hodnocení)
8. 3. 2021

Další nabídky Více