Zadejte hledaný výraz...

Rychlý prodej e-shopu za poloviční nákupní cenu zboží / exclusivita pro ČR. Časově omezená nabídka na únor

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 2. 9. 2023
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
600 / měs
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
8 000 Kč / měs
Typ webu
E-shop
Předmětem prodeje je:
  • e-shop popartobrazy.cz
  • zboží v nákupní hodnotě 80 000 Kč, (tržní hodnota zboží při současných cenách je cca 240 000 Kč)
  • zakoupený obalový materiál, případně i jednoduchá tiskárna pro tisk štítků
  • profily na sociálních sítích facebook a instagram
  • kontakt na výrobce z Thajska
  • exkluzivita pro ČR
  • zákaznická databáze, kompletní datový profil e-shopu
  • převody napojených účtů/nástrojů typu google analytics, google search console, google ads, facebook business manager
  • veškeré především grafické podklady
Naše zkušenost je taková, že na prodejní ceně tolik nezáleží. Nákupní cena obrazu je 200 Kč. Prodávali jsme úplně stejně, když stál obraz 400 Kč nebo 600 Kč. Při prodejní ceně 600 Kč/ks je prodejní cena zboží 270 000 Kč.  Jde jen o to se tomu marketingově věnovat. Za poslední dva roky je tu AI a spousta nových nástrojů na tvorbu kontentu a lepší prezentace produktů, kterou jsme nevyužili.
Pokud se vydáte cestou zahraničních marketplaců typu amazon, tam jdou tyto obrazy najít od distributorů z jiných zemí také. Není jich mnoho/není tam konkurence a prodávají se tam 2x dráž, takže i to za vyzkoušení stojí. My se do toho nepouštěli.
Jsem již v cizině a nemám jak řešit sklad. Proto tato výjimečná nabídka. Eshop není ve ztrátě ani v zisku. Prodej pokrývá náklady. Určitě se najde někdo, kdo převezme zboží za jeho téměř poloviční nákupní hodnotu plus s vytvořeným e-shopem zdarma a poradí si s tím lépe.
E-shop prodává obrázky ve stylu popart. Podrobný popis obrazů si můžete přečíst přímo na eshopu. Výhodou je stejná velikost obrazů. Je to dobré pro dopravu. Zboží je kvalitně zabaleno. Každý obraz je v bublinkové folii. Není problém s autorskými právy. Informovali jsme se z vícero zdrojů.
Dodavatel respektuje své obchodní partnery v jednotlivých zemích a nestane se vám, že by do ČR prodával zboží i někomu jinému. Budete vždy jediní, kdo u nás bude tyto pěkné obrázky prodávat.
Projekt jsme zainvestovali ve dvou lidech. Každý máme polovinu skladu. Proto nabízíme 2 různé varianty odkupu:
1. Kompletní sklad s cca 400 ks obrazů (původní nákupní cena 80 tis. Kč) + hotový eshop a vše kolem za 60 tis. Kč.
2. Má polovina skladu s cca 200 ks obrazů (původní nákupní cena 40 tis. Kč) + hotový eshop a vše kolem jen za 25 tis. Kč.
Můžete zvážit, co je pro vás zajímavější. Vzít to komplet s vědomím, že máte 400 obrazů za výrazně nižší nákupní cenu, než byste si sami doobjednávali s eshopem zdarma. Nebo investovat v začátku méně do zboží, vzít ho polovinu, s e-shopem si všechno vyzkoušet, vše si připravit a 200 ks do začátku je i tak dostatek a později si vytvořit svou vlastní objednávku od dodavatele.
Při variantě č.2 vám i tak zůstane exclusivita pro ČR. Kolega by svých 200 ks udal lokálně formou fyzického prodeje na stánku v oblasti Ústí nad Labem a tím by s tím skončil. S kolegou jsme takto domluveni. 
PS: Pokud máte možnost zboží vystavit někde fyzicky, neváhejte. Nás právě ohromilo kdysi na stánku na tržnici. Byl to nejnavštěvovanější stánek.
Eshop samozřejmě lze využít i na prodej jiného zboží. Nemusíte zůstat přesně jen u těchto obrazů. Měli jsme takové myšlenky také. I kdyby vám to náhodou nešlo, kupujete téměř za naší poloviční nákupku a jakmile se zlepší ek. situace, prodáte za víc. Máte tedy zadní vrátka, kdyby cokoliv. Já budu muset během února inzerát smazat a pak se nejspíš už nebude dát obchod uzavřít, protože si s kolegou zboží rozpůlíme a eshop vypneme. V tuto chvíli to tak vypadá.

Základní analýza domény
2127 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 5. 12. 2022
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E