Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

KOMPLEXNÍ INTERNETOVÝ MARKETING – Zaměření na výkon

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 18. 1. 2024
time line
3 zájemci
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Jsme parta nadšenců, kde každý z nás má bohaté zkušenosti z digitálních agentur. U nás Vám nabídneme totožné portfolio digitálních služeb, ale v jiném balení: Rychleji, efektivněji, podle vaší momentální situace a násobně levněji.
Nabízíme kompletní spravování a zakládání kampaní na Googlu, Seznamu, Emailing i na sociálních sítích (obsahová síť - bannery, kombinovaná reklama se zacílením na relevantní skupinu potenciálních klientů.
První příčky ve vyhledávačích a produktových kampaních (zanalyzujeme obecná klíčová slova a jejich cenu za proklik - zda-li se nám to vyplatí v rámci konverzního poměru -> rentabilnosti investice, vyhledávací sítě nastavíme i skrze longtailové výrazy - delší výrazy, specifické názvy produktů).
Pracujeme i s vaší stálou klientelou formou retargetingu - zpětné oslovování lidí, kteří navštívili Váš web (oslovování grafickou reklamou) napříč celým českým internetem a soc. sítěmi. Mezi další způsoby patří práce s emailingem - pravidelné zasílání newsletteru, slevových kódů, akcí...
Společně si stanovíme cíle reklamy: u výkonnostně zaměřených e-shopů je to zpravidla nejčastěji PNO - podíl nákladu na obrat -> Stanovení rozsahu mezi ideálním a maximálním, upravování kampaní a jejich optimalizace za cílem držení se ve Vámi stanoveném rozmezí. 
S prezentačními weby si stanovíme cíle nejčastěji na bázi počtu přivedených (RELEVANTNÍCH) kontaktů
 - tyto cíle jde měřit: počtem odeslaných kontaktních formulářů, vytočení tel. čísla, naplánování trasy přes Google mapy (např. do vaší prodejny) atd.
Buďte konečně vidět, první krok je na Vás.
Volejte, piště - tel.: 608 108 560, mail: krystof@dopamin.cz
976 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 19. 4. 2023
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více