Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Zvýšení prodejů v e-shopu bez nutnosti zvyšování výdajů za reklamu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 1. 6. 2023
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
na začátku mi dovolte Vám poděkovat za Váš čas při čtení mé nabídky. V úvodu je fér sdělit, že mé služby nejsou pro každého podnikatele, který provozuje e-shop. Mé služby jsou přínosem jen pro podnikatele, kteří si uvědomují, že mají v internetovém obchodě dobrou návštěvnost, ale prodeje pokulhávají. A chtějí řešení, ne jen sypání dalších peněz do přivádění návštěvnosti, která nenakoupí.
Pokud patříte do skupiny podnikatelů, která chce vytěžit z aktuální návštěvnosti více peněz, nabízím Vám řešení, které také není pro každého...Zejména není řešením pro ty podnikatele, kteří věří v to, že dobré zboží za dobrou cenu si zákazníka vždycky najde, nebo... jak mi asi tak může pomoci někdo zvenčí, když podnikám patnáct let a vím nejlépe, jak e-shopový byznys funguje...
Pokud patříte do skupiny podnikatelů, která chce věci posouvat, o čem svědčí, že jste dočetli až sem, tak pro Vás mám dvě informace, které považuji za klíč k úspěšnému podnikání.
1) Potřebujete znát profil svého ideálního zákazníka. Základní demografické údaje, popis frustrací, strachů, přání, snů Vašeho ideálního zákazníka, abyste mu mohli najít řešení,
2) E-shop potřebujete naplnit přesvědčivými informacemi, které budou vycházet ze znalosti o profilu ideálního zákazníka, zejména u popisků klíčových produktů, obsahu blogu, apod.
Pokud chcete s uvedenými dvěma body pomoci, nabízím své služby. Cena není pevně daná, ale vychází z celkového rozsahu práce. Ale pokud čekáte částky ve vysokých tisícikorunových částkách, zklamu Vás. Tak drahý nejsem.
Pro další informace mě neváhejte kontaktovat. Rád se s Vámi pobavím, jak Vám můžu pomoci.
Těším se na spolupráci.
Milan Sperát
e-mail: milansperat@email.cz
O mně:
Vystudoval jsem maturitní obor "Podnikání" zaměřený na podnikání, ekonimiku, marketing, management, včetně vypracování reálného podnikatelského záměru. Od roku 2014 se věnuji marketingu pro e-shopy a další firmy. Za roky zkušeností jsem získal mnoho informací, jak reálné podnikání funguje, co obchodně funguje, a co naopak nefunguje.
31 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 7. 4. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Ivo Koníček (1 hodnocení)
17. 11. 2017
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další nabídky Více