Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám své know-how pro fungující business (rychlá návratnost)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 28. 5. 2023
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
mám tady trochu neobvyklou nabídku. Pokud hledáte nový business, který má rychlou návratnost, funguje dlouhodobě (a ještě dlouho fungovat bude), nabízím prodej svého své know-how v rámci tvorby a prodeje společností s.r.o.
Jen pro představu, v případě, že se tímto chcete zabývat dlouhodobě, není to vůbec jednoduchá věc, na internetu nenajdete návody co a jak. Nabízím vše, co jsem se naučil je za X let práce (včetně investic v nemalých částkách). I tak jsem v této oblasti vybudoval stabilní business a nabízím podělení se o tuto zkušenost - trh je opravdu velký.
Rozhodně to není pro každého, proto nechci spolupracovat jen tak s někým. Chce to člověka, který je trpělivý, pečlivý, nápaditý.
Jen pro představu - základní příprava zabere 1 den. Z této přípravy následně těžíte natolik, že pro to, abyste vydělali například 25-35 tis Kč, vynaložíte 1-3 hodiny práce (dle náročnosti a dalších proměnných). Optimálně se dá udělat 50-100 tis Kč měsíčně zisku před zdaněním (za 4-12 hodin práce). Ale lze i samozřejmě více. Velkou roli hraje čas, kdy se vše vyřídí.
Nejdříve bychom začali se školením, kde byste si vše vyzkoušeli na sobě. Již z toho se dá udělat 50-150 tis. Návratnost po zaškolení, které by trvalo cca 1 měsíc (ale čistý čas cca 20 hodin - jak máte všechny informace, jde to zlehka. Spíš by se jednalo o mentoring a dopilování celého procesu), by byla při průměrném pracovním nasazení 6-12 měsíců.
Cenu za své know-how, které jsem vybudoval během několika let a investoval jsem do něj opravdu hodně peněz, si cením na 500 000 Kč (+ DPH).
V případě opravdového zájmu prosím pošlete SZ a můžeme si ohledně toho třeba zavolat. Za danou částku si můžete koupit mé know-how, které Vám zajistí pravidelný a slušný příjem po dobu několika let s nízkou časovou dotací (můžete to dělat i při práci, nebo dalším podnikání).
80 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 12. 4. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E