Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Profesionální správa PPC kampaní, zbožových srovnávačů či sociálních sítí + SEO optimalizace

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 31. 3. 2023
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Máte potíž se svým marketingem? Máte zavedený e-shop a přáli byste si navýšit obraty, zvýšit povědomí o značce či pouze navýšit návštěvnost Vašeho webu?
Jsem certifikovaným a kreativním markeťákem, který Váš marketing postaví na nohy a pořádně nakopne. Během práce v agentuře jsem spolupracoval na předních e-shopech na Českém i zahraničním trhu. Pečlivě analyzuji, hodnotím a neustále pracuji na zlepšení výkonu všech kampaní, které se mi dostanou pod ruku. V čem jsem jako ryba ve vodě?
PPC
Přistupuji k PPC kampaním tak, aby primárně splnily cíl, který si spolu nastavíme. Pracuji ve vyhledávací a obsahové síti v Google AdWords a Seznam Sklik. Pracuji s paletou různých nástrojů, analyzuji ztráty a optimalizuji kampaně tak, abychom svého cíle docílili za využití co nejnižších nákladů. Váš úspěch je i mým úspěchem.
Zbožové srovnávače
Máte problémy s Heurekou či Zbozi.cz? Zlobí Vás špatný konverzní poměr, máte vysoké PNO nebo na "zbožácích" vůbec neinzerujete? V tom případě jsem pro Vás ten pravý. Zbožové srovnávače se staly mou vášní, specializací, počet spokojených klientů roste a já toužím pouze po jediném - získat nové pracovní zkušenosti, propagovat zajímavé produkty a vytáhnout Váš byznys na přední příčky.
Facebook & Social
Tak jako většina markeťáků, i já zcela propadl kouzlům sociálních sítí. Facebook, Twitter či snad Instagram? Od vytváření firemních stránek po vedení Facebook reklamních kampaní? Nic z toho pro mne není sebemenší problém.
Certifikace:
  • Google Adwords - Základy inzerce
  • Google Adwords - Inzerce ve vyhledávací síti
  • Google Adwords - Inzerce v obsahové síti
  • Google Analytics - Analytika
  • Google Adwords - Videoreklamy
  • Beed - Automatické biddování
SEO
Mimo výše zmíněné se věnuji také SEO optimalizaci webů a e-shopů. Poskytnu vám kompletní analýzu a audit vašeho projektu, postarám se o obsah či vytvořím detailní dokumentaci a postupy k úpravám, jakých je třeba pro dosažení vyšších pozic ve vyhledávačích.
Dávám přednost dlouhodobější spolupráci, na které se mohu delší dobu aktivně realizovat a přinést tak i kvalitní, dlouhodobé výsledky. Krátké (ale zajímavé) spolupráci se po bližší domluvě nebráním. Případní zájemci pište buďto zde do PM, či na níže uvedený email.
Michal Legierský
legierskym@gmail.com
LinkedIn
24 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 20. 5. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Webico.cz (11 hodnocení)
13. 5. 2023

Poptával jsem napojení na zbožové srovnávače. Po měsíci není uděláno nic. Už ani nekomunikuje.

ikona

Měsíc mě tahal za noc a pak přestal komunikovat úplně.

ikona hodnoceni
od das (21 hodnocení)
14. 2. 2023
ikona hodnoceni
od JoeSlow (2 hodnocení)
1. 2. 2017

Skvela spoluprace

Další nabídky Více