Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Ready – made business / Eshop – brand s vlastním produktem

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 3. 2023
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím takřka dokončený projetk GYMGUM ( stále se dodělávají drobnosti ). Předmětem prodeje je eshop na Shopify včetně domény, skladové zásoby 160tis , veškeré marketingové materiály ( Fota, logomanuál, FB, Insta, atd ) Nyní je eshop na 3 měsíce za 1 USD. Následně cca 50USD včetně aplikaci ( zasilkovna, fakturoid ). Mnoho dalších aplikací zdarma !!! Na rozdím od Shoptetu je na Shopify tisíce super aplikací zdarma ! Stále doděláváme.
Za cca 5tis si lze registrovat OZ a třeba pokračovat s dalšími produkty.  Můžeme také pomoci.
S projektem lze okažitě začít. Stačí převést platební bránu, doménu, eshop a vše je připraveno k zahájení prodeje. Otázka 2 dnů. Se vším poradím a pomůžu. Tento projekt byl vytvořen se záměrem jen předat dále jako připravený ready made business, který bude s malou časovu investicí generovat určitý příjem. 
Největší výhodou je možnost a současně závazek výrobce nakupovat produkt od 1 balení za cenu jako by nakupoval ticíce balení. To znamená žádná zátěž na Cash-flow, protože výrobce bude držet skladové zásoby, což je záruka, protže výrobce je současně naše společnost. 
Druhou a méně preferevanou možností je stát se partnerem 50/50 bez jakýchkoliv investic. Investice by spočívala pouze v marketingových aktivitách vedoucích k objednávkám. 
V obou případech bude projekt pkračovat dokud nebude prodán. Budou spuštěny reklamy a další marketingové aktivity  avšak cena projektu bude stoupat.
Další informace pouze na tel čísle 777 245 367 ( marže, další podrobnosti a otázky ) 
Děkuji za pochopení 
54 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 11. 7. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E