Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

E-shop (prodáno)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 3. 2023
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Víte, že se na trhu objevil nový produkt, který je hitem mezi mladými lidmi po celém světě? Jmenuje se Gel blaster a je to nová generace kuličkových pistolí. Tyto pistole mají výhodu v tom, že místo kovových kuliček střílí gelové kuličky, které se do 24 hodin vypaří. Tento nový typ zbraně je nejen velmi zábavný, ale také mnohem bezpečnější než kovové kuličky.
A teď přichází ta dobrá zpráva - e-shop jsme se rozhodli nabídnout k prodeji. Naše stránky www.gel-blaster.cz jsou plné informací o produktech, včetně specifikací, recenzí a videí, která vám ukážou, jak se s těmito pistolemi hraje a jak dokonale je e-shop vybudovaný.
V Česku jsme skoro jediní, kdo Gel blastery nabízí, a tak jsme si jisti, že se rychle stane hitem mezi mladými lidmi. V Česku je jen jeden konkurenční e-shop, ale v USA je to aboslutní hit. Navíc, s letními prázdninami přichází ideální doba na to, aby si tuto novou hračku užili všichni, kteří hledají zábavu a adrenalinový zážitek.
A teď k samotnému prodeji - náš e-shop je postavený na formě dropshippingu, takže si nemusíte dělat starosti s ničím jiným než s prodejem, reklamou a komunikací se zákazníky. Grafické materiály a reklamy jsou již připraveny a nastaveny tak, aby generovaly co největší zisk. Navíc, náš eshop je vyladěn do posledního detailu, takže se můžete spolehnout na to, že všechny procesy probíhají bez problémů. První měsíc, co jsme e-shop spustili byl ihned obrat 40tis za měsíc a cca 10tis zisk. 
Můžeme říci, že jsme s naším e-shopem měli skvělé výsledky, obrat i zisk, ale kvůli zdravotním důvodům se mu nemůžeme nadále věnovat. Věříme ale, že se najde majitel, který se o něj bude starat a bude ho dále rozvíjet. Pokud máte jakékoliv další otázky, neváhejte napsat.
Ze zdravotních důvodů již nemůžeme e-shop provozovat. E-shop jsme vybudovali, rozjeli vše klapalo jak má a ještě klape, e-shop dosahuje výborného zisku a výsledků v porovnání s vynaloženými náklady a úsilím. 
Sociální sítě (instagram s 6,5 tis. sledujícími):
https://www.facebook.com/gelblaster.cz
https://www.instagram.com/gel_blaster.cz/?hl=cs
---------- Přidáno 17.04.2023 10:39 ----------
prodáno
82 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 29. 3. 2023
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E