Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prezentace PDF produktu do 26.3 13:00 hod

Dobrý den, chtěl jsem poprosit o zpracování produktového pdf. graficke služby pro prodej masážního křesla a masážního pracovního křesla pro nabídku HR a masážního křesla pro firmy, hotely regenerační místnosti ve firmách. - nechci strohé pdf, ale prodej formou příběhu zaujmout jinak než jen poskládáním fotky. Prosím důležité je rychlé zpracování a kvalitní daný termín do zítra nelze posunout. Materiály mohu poskytnout z webové stránky při delší spolupráci, pak mohu dodat vše potřebné nyní se řeší jen akutní termín. Děkuji za jakoukoliv nabídku.
92 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 25. 3. 2023
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Stanektech.cz (70 hodnocení)
20. 4. 2023

NEZAPLACENO! Dotyčný v průběhu jednoho měsíce několikrát nasliboval úhradu částky za všechny poskytnuté služby započaté touto. Úhrada za celý měsíc neuhrazena a pouze se snaží vymluvit. Zakázek poptal více od více uživatelů a ani těm samozřejmě nezaplatil. Vystupuje pod různými jmény, čísly i emaily

ikona

Dotýčný je fiktivní osoba vystupující pod jiným jménem než vystupuje v reálném životě. Zadává poptávky pro firmy které o tyto poptávky nemají zájem a okradá tak lidi nejen o peníze, ale i o čas. Celkem jsme v tuto chvíli 3 poškození v rámci jedné této poptávky a to včetně příjemce těchto prací.

ikona hodnoceni
od Anna Stromsikova (8 hodnocení)
18. 4. 2023
Katastrofální spolupráce. Rozhodně nedoporučuji ostatním uživatelům!

Další poptávky Více