Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej ziskového eshopu Belmonde.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 8. 11. 2023
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
E-shop
Jako společnost s.r.o. prodáme funkční a ziskový eshop s dřevěnými doplňky- hodinky, motýlky a šperky. Zavedený, zaindexovaný a ziskový eshop s vlastním brandem Belmonde.cz. Stačí převzít a okamžitě vydělávat. Důvod prodeje: máme celkem 7 projektů (většinou eshopy) a chceme větší efektivitu. Jeden projekt jsme již prodali v letošním roce. Chceme z našeho portfolia ještě prodat projekt Belmonde. Dělat SEO na 7 projektů + marketing mix, kreativu, bannery, udržovat FB profily je náročné. Musíme se, ač neradi, nečeho zbavit.
odkaz na eshop: belmonde.cz
Po dlouhém zvažování jsme se rozhodli prodat projekt Belmonde.cz (obrat ročně 2021- 1,5 mil. Kč / 2022 1 mil. Kč, vybudovaná značka, která nás stála hodně času a úsilí a hodně peněz). Návštěvnost menší, ale konverze 2,2%. Všechny čísla k dispozici vážným zájemcům z Google Analytics. Cena je snížená. K prodeji nás nic nenutí a projekt má prokazatelně ziskovou historii, tak určitě nechceme prodávat za každou cenu. Vybudovaný a zavedený eshop.
Celková cena za eshop je 190 tis Kč bez DPH (jsme plátci DPH).
Součástí prodeje: licence na užívání eshopu (Fastentrik), zavedené SEO (hlídáme pozice v Collabim), databáze zákazníků, FB profil, Instragram profil, veškerý obsah webu, stejně tak zalistované všechny produkty, historie eshopu (od roku 2018), všechny související přístupy, zavedené marketing PPC kampaně. 
Skladové zásoby v hodnotě cca 300 tis. Kč bez DPH NEjsou v ceně! Je možné koupit bez zásob i včetně zásob.
V případě okamžitého nákupu komplet (eshop + zásoby) za 490 tisíc Kč můžete ihned pokračovat a vydělávat.
Prosíme zdržte se negativních komentářů. Jen relevantní připomínky. Jsme skutečně ochotni jednat o čemkoli. Tohle je skutečný business, skutečná čísla a z nuly vybudovaný úspěšný eshop.

Základní analýza domény
487 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 9. 2. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E