Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám dlouhodobou spolupráci

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 20. 3. 2023
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků

Ahoj! Kéž by budoucí kolego, týme, mentore, šéfe! :) 

Jmenuji se Barbora a rozhodla jsem se vás zde oslovit, protože práce, o kterou opravdu stojím, mi sama naproti nepůjde. Copywriting mě zaujal před dvěma lety, a darovala jsem mu spoustu svého volného času, který mi vždy zůstal po příchodu domů ze zaměstnání. 
Z velké části byli moji klienti majitelé webů, kteří chtěli pomoci s obsahem do sekce O nás, dalšími texty či korekturou. Psala jsem na web zaměřený na prodej přírodní kosmetiky, kde jsem se zabývala texty pro parfémy. Tvořila jsem také obsah start-up projektu či dělala korekturu propagačnímu webu restaurace aj. Jednalo se často o namátkové klienty, kteří mnohdy ani nevěděli jaká je jejich představa a dodávali velmi málo materiálu a informací pro orientaci a perfektní pochopení požadavku. To mi ovšem nebylo překážkou a vždy byl klient nakonec spokojený Což je pro mě nesmírně důležité. 
Protože se věnuji copy při zaměstnání a mám pocit, že tím odsouvám na druhou kolej to, co pocitově vnímám jako své poslání, rozhodla jsem se touto formou zkusit štěstí. 
Od května se chci copy věnovat naplno. Nejlépe na HPP. Samozřejmě nechci nic zadarmo. Nedělá mi problém, pokud mě vezmete tzv. pod svá křídla a dáte mi zatím možnost pro vás psát bez finanční odměny. Já tím získám nové zkušenosti, rady zkušenějších a kdo ví, třeba byste mi do budoucna nabídli HPP. Ráda pro vás vypracuji něco na zkoušku, pokud byste váhali, zda mi tuto možnost coby stáže dát. 
Pokud hledáte nějakou posilu, chápu, že dáváte přednost někomu s CV, který doslova praská ve švech zkušenostmi z oblasti copy. Já mohu nabídnout píli, spolehlivost, chuť a potřebu se v tomto oboru zdokonalovat 24/7. 
 
Co přesněji hledám? 
  • Očekávám možnost se věnovat oboru, který mě naplňuje a vstávat s pocitem, že nemusím čekat až přijedu domů z práce, abych mohla psát. 
  • Uvítala bych homeoffice, ale jsem ochotná a schopná dojíždět do vzdálenosti 80 km od domova dvakrát týdně. 
Můžete mě kontaktovat na email: barbora-tomeckova@seznam.cz
Budu se těšit!

50 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 2. 2. 2022
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Patrik Lidmila (10 hodnocení)
22. 8. 2023

Výborná a spolehlivá spolupráce! Rozhodně doporučuji 🙂

Další nabídky Více