Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Tvorba webu v editoru WordPress Divi – poslední volné místo ve startovací nabídce za 5000 Kč

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 3. 2023
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
      
Hezký den,
Vrhla jsem se po více jak 2 letech v online podnikání jako virtuální asistentka do tvorby webů v editoru WordPress Divi. Pokud nevíte, co to je, vůbec to nevadí. 
Výhoda pro Vás je v tom, že web si po jeho vytvoření budete moci spravovat sami (rychlé změny třeba kontaktu nebo textu či fotky). Dám Vám k tomu základní video návody, které budete moci opakovaně použít. Zároveň však nebudete muset nic měnit.
Nebudete potřebovat na změnu textu nebo fotky platit ajťáka a když budete někdy v budoucnu chtít větší změny, bude to na trhu nabízet spousta lidí kromě mě. Takže nikdy nezůstane Váš web zastaralý s nemožností ho opravit.
Divi je placený editor, ale vy ho budete mít v ceně balíčku - dostanete doživotní licenci na Váš web. 
Co je tedy v ceně balíčku - Vytvoření webu - 5000 Kč:
  • Instalace WordPress a editoru Divi a doživotní licence Divi na Vašem webu
  • Hotový web dle návrhu (návrh =wireframe – černobílý náčrt webu, který se může použít při změnách apod.) Web v rozsahu maximálně 2 stránek - jednostránkový web, kde všechny informace jsou na úvodní stránce a je možné se prokliknout na jednu další stránku s kontaktem nebo nějakými dodatečnými informacemi. Další stránky dle domluvy - dle rozsahu navýšení rozpočtu.
  • Web bude responzivní pro mobily a tablety.
  • Základní technické nastavení SEO (popisky, meta data a nastavení pluginu, který kontroluje SEO a umožňuje upravovat, co lidé najdou na Google, a co vidí na sociálních sítích
  • Nastavení Cookies lišty a nahrání podmínek na web (základní podmínky vytvoří samotný plugin, ale můžeme použít i Vaše).
  • Základní výpomoc s texty (korektury, doporučení) a případnou grafikou (grafika - jedná se o návrhy, které umožní základní chod webu a později je můžete vyměnit za profesionálnější – nedělám grafické úpravy fotek ani grafiku ve Photoshopu, pracuji s Canvou plus)
  • Dodání balíčku použitých fotografií a grafiky z Canvy plus a k tomu varianty pro případnou změnu (logo, fotografie k příspěvkům, pokud nemáte vlastní)
  • Nastavení zálohování webu a základní zabezpečení webu
  • Pokud máte - tak nasazení Google Analytics a napojení do Google Search Console
  • Školení v rozsahu, jaký je potřeba – videa na základní obsluhu webu, díky kterým si klient sám zvládne na web přidat potřebné (změnit texty, fotky) a sám si ho udržovat aktuální - videa Vám zůstanou už napořád a můžete se k nim vracet.
Pokud budete žádat služby nad rámec balíčku - zvyšuje se cena dle požadovaného. Nabídka se dělá na míru každému zákazníkovi. 
 
Ukázky mojí dosavadní práce:
https://dolcevitaeli.cz/
https://lenkaj.cz/
 
Výhody spolupráce se mnou:
  • Jsem spolehlivá, a dodám to, co bylo domluveno v domluveném termínu. Nikdy se Vám nestane, že bych přestala komunikovat. Pokud by se mělo něco pokazit nebo protáhnout, tak se domluvíme na vhodném řešení. 
  • Neustále se vzdělávám v oboru, jsem členem webařských klubů a tak mám přístup k podpoře a technické pomoci.
  • Mými mentory jsou zkušení webaři, se kterými mohu Váš web zkontrolovat a dostat na něj cenné připomínky a rady.
  • Mám přesah do UX - vím, že krásný design neznamená ještě to, že návštěvníci budou na webu moci najít potřebné informace.
  • Zaměřuji se zejména na spolupráci se ženami podnikatelkami, které si samy neumí web zprovoznit. Dalším mým srdcovým klientem jsou gastronomická a ubytovací zařízení, která by potřebovala nový web, dát o sobě vědět, ale nemají na to kapacitu. 
  • Ráda pomohu i pouze s úpravami webu v Divi nebo Wordpress.
  • Umím web napojit i na e-mailingové nástroje (MailerLite nebo SmartEmailing). Případně do něj přidat fakturační formuláře ze SimpleShop či Fapi.
  • Spolupráce se mnou není pouze odevzdání webu a konec. Ráda Vám poradím, odkážu Vás na vhodné zdroje, dám návody na to, co potřebujete. Také ráda poradím nad rámec tvorby webu s texty a byznysem, samozřejmě pouze, pokud budete chtít.
 
 
Najdete mě zde: https://lenkaj.cz/
Nebo pište rovnou na: dedkova.l@gmail.com
 
Co se stane, když napíšete?
Ozvu se rychle zpět a zašlu Vám dotazník ohledně webu a Vašeho byznysu. Pak Vám na základě toho zašlu rozpis prací a plateb záloh (většinou chci zálohu polovinu, když máte v ruce primární návrh, který už můžete případně použít jinde (dát jinému webaři apod.).
Od Vás pak potřebuji dodat:
- texty - mohu s nimi pomoci
- fotky - pokud nemáme, vyhledáme v Canva plus a nebo použijeme grafické prvky
- povinné údaje na web (Název a sídlo firmy, nebo Vaše jméno a IČO) 
- logo, pokud je - pokud ne, vytvoříme rychlý základní návrh
- případně další podklady
 
Po dodání podkladů bude web zhotoven dle rozpisu - maximálně do 1 měsíce. Mezitím bude probíhat průběžné schvalování Vámi dle rozpisu, co Vám dodám.
 
Najdete mě zde: https://lenkaj.cz/
Nebo pište rovnou na: dedkova.l@gmail.com
Nabídka je limitována - hledám maximálně dva zájemce, jelikož v květnu odcházím na mateřskou dovolenou a další webu budu tvořit nejdříve na podzim roku 2023. 
Pokud o novém webu uvažujete a váháte - přihlaste se u mě na čekací listinu - prostě mi napište na dedkova.l@gmail.com, že byste chtěli zaslat nabídku koncem roku 2023 a já se ozvu. 
 
 
 
46 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 5. 3. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více