Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Externí PPC spolupráce na klientech

Nabízím možnost freelance spolupráce na PPC kampaních pro naše klienty i vlastní firmy. Velkou část spoluprací máme nastavenou na odměnu formou provize z prodejů klienta a výše našeho výdělku tedy není limitována, což platí i pro práci na kampaních. Část klientů máme i za fixní odměnu.
Komunikaci s klientem většinou zastřešujeme a není ji potřeba řešit, ale nebráníme se ani společné komunikaci klienta se specialistou. Záleží, co nám společně bude vyhovovat. Dbáme striktně na kvalitu a spolehlivost ze všech stran. Tzn. děláme pouze se smysluplnými a spolehlivými klienty, kde je reálná šance na dobré výsledky. Zároveň pracujeme s klientem na všech podstatných oblastech, aby jeho byznys fungoval opravdu správně ze všech stran. Tedy řešíme celkovou strategii a prezentaci značky, provedení webových stránek, obchodní komunikaci, portfolio produktů/služeb, sociální sítě, tvorbu obsahu, SEO...
Spolupráci nabízím primárně pro někoho, kdo má již dobré zkušenosti s PPC reklamou, ale zásadní je pro mě především lidská stránka, tedy konkrétně:
- spolehlivost
- upřímnost
- zodpovědnost
- samostatnost
Očekávám vlastní zapojení a focus na zlepšování/inovace a posouvání klientova byznysu. Máme poměrně striktní focus na čísla, ale nejsme suchaři. :) Z mojí strany nabízím samozřejmě také vše výše uvedené. Co se řekne, to platí a žádnej bullshit.
V případě zájmu mi prosím rovnou volejte na 602 942 500. Na e-maily a zprávy nereaguji.
Více o nás se dozvíte na www.profimarketers.cz + samozřejmě zodpovím veškeré dotazy po telefonu.
Vojtěch Satrapa
64 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 2. 7. 2020
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více