Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme PHP programátora pro založení projektu

Dobrý den,
Touto formou bychom rádi oslovili mladé PHP programátory, kteří by nám pomohli k rozjezdu projektu. Projekt se vyvíjí v PHP, proto bychom rádi zájemce, který umí PHP a má i nějaké zkušenosti s HTML/CSS, ty ale nemusí být podmínkou, jelikož kódování jsem schopen zajistit osobně. Projekt je ve stavu, kdy se dokončuje pomalu finishuje, kdy po dokončení budeme hledat investory, či pomoc v pohodě crowdfundingových startovačů.
Nehledáme nikoho, kdo by se tomu věnoval na full-time. Na to prakticky nemáme ani finance :). Vše zatím děláme ve svém volném čase, proto hledáme člověka, který by se chtěl něco přiučit a věnoval by se tomu také ve svém volném čase po víkendech. Bohužel nemůžeme zaručit, žádnou finanční odměnu, proto je tato nabídka vhodná spíše pro nadšence/stundety. Počet hodin do dokončení odhadujeme na cca 10 - 20h. 
Prosím ozvěte se především ti, kteří se chtějí opravdu něco přiučit, případně projekt využít jako referenci. Hledáme někoho na dlouhodobou spolupráci, kdy v případě, že se projekt povede, nám zájemce pomůže sestavit tým již placených programátorů, které by měl pod sebou. 
Zájemce prosím jen krátkou větu o tom kdo jsou a jaké mají zkušenosti. Bližší informace o projektu bychom řekli až v osobní komunikaci.
37 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 16. 11. 2022
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Petr Pavlica (1 hodnocení)
5. 12. 2023

Super komunikace. Platby dříve než si člověk řekl. Rád budu spolupracovat znovu

Další poptávky Více