Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám zautomazitovaný hotový magazín s free AI články i s knowhow pro maximální monetizaci

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 2. 2023
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
před nějakou dobou jsem si vytvořil magazín s US finance tématikou a s AI články. Chtěl jsem budovat obsah pro SEO a tím si vytvořit menší pasivní příjem, ale vzhledem k jinému projektu a ztrátě focusu to chci nakonec předat někomu dalšímu a radši se budu věnovat svému startupu.
Magazín je kompletně vytvořen, procesy a automatizace jsou nastaveny. Stačí do něj jen ládovat AI články :) I zde jsem vymyslel skvělou flow s nulovými náklady za AI články, s vysokým zaměřením pro SEO a se skoro nulovou detekcí, že jde o AI články. Tématika financí pro USA trh je nejziskovější tématika ze všech - na 1000 zobrazení se můžete pohybovat okolo 30 USD (v ČR je běžné asi 2 USD na 1000 zobrazení).  
Dříve jsem několik let provozoval magazíny se stovkami tisíc návštěv (viz můj předchozí prodej) měsíčně a mám maximální možné knowhow o budování obsahu, monetizaci, automatizaci všech procesů (automatické sdílení na FB, automatické prolinkování SEO keywordů atp.) Jsem ochoten to vše prodat v rámci předání webu i s pár hodinovým workshopem.
Jestli jste přemýšleli o založení magazínu, tato koupě vám ušetří i několik let času zkoušení pokus/omyl a rovnou vás hodí na správnou trasu, kdy okamžitě můžete replikovat výsledky i na dalších webech.Nevadí mi vše předat, neboť už v tom nedělám a tento US finance web jsem založil čistě ze zvědavosti kvůli trendu AI článků. A aby můj čas na něm nepřišel nazmar, prodávám to i s touto přidanou hodnotou :) 
40 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
6 hodnocení
členem od 11. 1. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E