Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám klíčové týmy pro své projekty – inovace v různorodých oblastech

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 18. 1. 2023
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Krásný den, 
rozhlížím se po velmi šikovných a ambiciózních lidech, kteří sdílejí touhu budovat a tvořit inovace a projekty s dopadem. Hledám game changers :)
Vytvářím netradiční model/nabídku spolupráce, kterou jsem se rozhodla nepřijmout obecně platnou pravdu, že člověk se musí věnovat jen jednomu projektu a zbytek si vzít do hrobu :)
Nemyslím si to a myslím si, že tato pravda nejde ruku v ruce s využitím nejsilnějších stránek zakládajících členů na maximum.
Je zde mnoho inzerátů v obchodní seznamce, kdy jeden hledá nápad, jeden hledá programátora a další hledá obojí s nabídkou svých marketingových a jiných schopností. 
Nabízím vizi projektu na úrovni nalezení příležitosti na trhu, jeho monetizace, možnosti rozvoje na léta dopředu. Nerada bych se omezovala na časové období, jelikož nabízím spíše možnosti rozvoje nyní až tam, kam dohlédnu a samozřejmě průběžně se budou objevovat další, které budu do projektu přinášet. 
Pokud mluvím o projektu (nápadu), nemyslím tím nápad na aplikaci v podobě myšlenky. V podobě, kdy často někdo přijde s nápadem a rád by 50ti % podíl za pár vět popisující jím objevenou mezeru na trhu bez řešení detailů a už vůbec ne těch nejmenších, ale většinou klíčových pro úspěch či neúsěch.
Nabízím reakci na existující problém či mezeru na trhu (produkt/službu), jeho marketingovou strategii, partnerství a spolupráce, vybudované komunity a kontakty, strategii přivádění nabídek i poptávek, plán dlouhodobého organického růstu a motivační programy, až po detailní taktiky reklamních kampaní, komunikace a obsahu, kreativních kampaní, strategie měření a vyhodnocování a mnohé další, s čím mám zkušenosti. 
Mám již celou řadu komplexně promyšlených projektů, které jakmile mi přichází podnět, sotva stíhám přepisovat. Postupně s každým projektem vytvářím nové modely, které jsou aplikovatelné do předchozích projektů. 
Převážná většina je do budoucna pro globální trh, některé pro CZ/SK/PL. U některých projektů dává smysl začít na našem trhu, u některých online projektů není důvod a skrz výrazně nižší marketingové náklady při globálně širokém cílení se vyplatí od počátku jejich globální verze. Týká se to maximálně zautomatizovaných projektů s existující cílovou skupinou a existujícími nebo mnou vybudovanými distribučními online cestami :) 
Jiné projekty naopak mohou mít svou konkurenční výhodu právě v ČR, přičemž v zahraničí již se stávají nekonkurenceschopné. Tolik tedy k různorodosti mého portfolia :) 
Moje témata pro inovace jsou: 
Udržitelnost
Globální problémy
Umění
Interiérový design + udržitelnost (recyklace, znovu použití, maximalizace životního cyklu v oblasti nábytku)
HR, hiring a pracovní role v kontextu k individualitě a talentům
Extrémní talent a jeho využití
Neurodiverzita
Hudební průmysl
Nový trh práce a zdroje příjmů
Vzdělávání  
Monetizace know how
Automatizace a zefektivnění
UI s využitím vstupních dat na základě lidského vědeckého výzkumu
Zdravotnictví, psychologie, psychoterapie, koučink
Hledám partnery, kteří mají chuť si jednotlivé projekty převzít za vlastní "děti" a společně se mnou posunout do fáze prototypu + business plánu, doplnit tým o vhodné spoluzakládající členy, získat finance a pustit se do realizace. 
Vzhledem k tomu, že chci zůstat tam, kde je moje přidaná hodnota největší a cítím se jako doma, hledám ideálně již sehraný tým.
Já v projektu zůstanu z menší části stále dlouhodobě, ale hledám do něj oba klíčové články:https://yscouts.com/complementary-relationships-leadership-visionary-and-integrator/
Pokud vás zajímá více, napište prosím sz a pár vět o sobě a zanechte mi email. Konkrétní představu a složení týmu poté pošlu. Uvidíme, jestli se potkáme či najdeme jiné cesty.
Hledám lidi s prokazatelnými zkušenostmi, ale také takové, se kterými si sedneme lidsky. 
Nehodlám se pustit do všeho najednou, samozřejmě že stojím nohama na zemi :) 
Více také ráda nastíním v další komunikaci. 
Více ke mě zde:
Inovační designér pro váš projekt. Potenciál, příležitosti, monetizace, rozvoj, partnerství, motivátory, kreativní řešení problémů a bariér.
Nebo rovnou zde:
https://www.linkedin.com/in/barboramatikova/
Budu se těšit!
30 zobrazení
Zadavatel
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 10. 9. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od alsaut (3 hodnocení)
28. 9. 2020
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další nabídky Více