Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

E-shop s unikátní značkou a zbožím, marže 50-75 %, včetně skladu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 1. 12. 2022
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji již spuštěný e-shop se značkou Lord of Time.
Co nákupem získáte:
- skvělý název a doménu www.lordoftime.cz, včetně loga
- vyladěný e-shop připravený ihned prodávat s nulovými náklady na provoz
- skladové zboží v prodejní hodnotě 36000 Kč
- originální sortiment s vysokou marží
- kontakty na dodavatele v EU
- napojení na Heureka.cz a Favi.cz
a další - podrobněji níže.
Produkty a zaměření e-shopu
E-shop je zaměřený na prodej zajímavých nástěnných hodin, které jsou na našem trhu naprosto neokoukané. Většina z nabízených hodin obsahuje ozubená kola, která nejsou jen statická, ale díky vlastnímu pohonu se viditelně otáčí. Tyto produkty se v zahraničí úspěšně prodávají (viz např. zde nebo zde nebo trochu jiné zde). V ČR jsem nenašel žádný e-shop, který by se na tyto produkty zaměřoval nebo by je měl skladem.
Jedná se tedy o velmi unikátní a poutavé hodiny, navíc s většími rozměry (30 - 60 cm), které jsou reprezentativní a vhodné zejména do kanceláří, hotelů, restaurací, salónů či jako lepší dárky. V nabídce jsou také doplňkové produkty jako hodiny v retro a steampunk stylu, viz e-shop. U všech vystavených produktů jsou vlastní, originální popisky. Díky dobrému názvu e-shopu je možné sortiment rozšířit i o další související produkty, např. hodinky v podobném stylu apod.
Dodavatelé
Předám samozřejmě kontakty na dodavatele. V současné době jsou dva, oba z EU, při nákupu tedy nemusíte řešit žádné celní poplatky apod. Po registraci vaší firmy získáte přístup do jejich e-shopů za velmi zajímavé VO ceny (viz níže). Navíc mají vše velmi hezky nafoceno. Oba mají minimální výši velkoobchodní objednávky stanovenou v přepočtu na řádově jen několik tisíc Kč. U bližšího z nich bylo dodání do 3 dnů a zdarma, u druhého asi 10 dnů. Oba dodavatelé mají v nabídce další množství hodin, které jsem na e-shop zatím ani nezařazoval a navíc mají také stovky či tisíce dalších produktů, mimo oblast hodin, za velmi zajímavé ceny.
Marže
U produktů na e-shopu jsou nastaveny ceny, které jsem pro začátek považoval za rozumné. Vzhledem k těmto cenám vychází marže v rozmezí 50 - 75 %. Marží myslím skutečnou marži vypočítanou jako zisk/prodejní cena. Obchodní přirážka (zisk/nákupní cena) je tedy v rozmezí 100 - 300 %. Marže si samozřejmě můžete upravit dle svého uvážení a zájmu zákazníků. V zahraničí se tyto produkty prodávají i za mnohem vyšší ceny, viz odkazy výše.
Sklad
Skladové zboží, které je součástí prodeje, čítá momentálně 27 kusů hodin v celkové nákupní hodnotě cca 15500 Kč vč. DPH. Při cenách nastavených na e-shopu je to v celkové prodejní hodnotě cca 36000 Kč. Od každého druhu hodin je na skladě jeden až pět kusů. Mohu předat nákupní doklady.
E-shop a provozní náklady
E-shop běží na Shoptetu a jeho provoz stojí 0 Kč ročně (free tarif). Můžete si objednat vyšší tarif nebo doplňky (viz jejich ceník), ale pokud na e-shopu budete mít max. 10 produktů jako nyní, můžete v něm pokračovat zdarma. Jediný provozní náklad představuje prodloužení domény, tj. 175 Kč vč. DPH ročně (nyní předplaceno do 11/2023). Samotný provoz e-shopu tedy nevyžaduje takřka žádné náklady. Je samozřejmě žádoucí investovat do propagace (e-shop je napojen na heureka.cz a favi.cz, účty mohu předat) a také do balení pro bezpečné zasílání zboží (nějaké krabice a bublinkovou folii pro začátek mohu předat).
Důvod prodeje
Vzhledem k zajímavému zboží a ještě zajímavějším maržím jsem se chtěl e-shopu opravdu věnovat, ale mezitím přišly jiné projekty, kterým dávám větší prioritu a nebudu se moci věnovat tomuto. E-shop jsem alespoň doladil, aby nový majitel mohl začít ihned prodávat. Navíc potřebuji uvolnit prostory, kde zboží (ještě i k jiným projektům) skladuji.
Nejsem plátce DPH, vydražená cena bude tedy konečná. Faktura samozřejmostí. Způsob předání e-shopu a skladu dle vzájemné dohody.
Pokud jsem na něco zapomněl a máte otázky, rád vám je zodpovím na e-mailu info@lordoftime.cz, případně pak po telefonu. S vážnými zájemci možnost osobního setkání a ukázka zboží.
Hezký den.
58 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
17 hodnocení
členem od 29. 1. 2009
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E