Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

WPML specialista

Zdravím Webtržníky,
Hledám někoho kdo opravdu rozumí WPML a dokáže ho upravovat i nad rámec standardních funkcí. Máme od klienta požadavek na to aby každý překlad mušel projít schválením. Bohužel toto schvalování nefunguje u doplňku pro Woocommerce. Pokud člověk který má přidělený překlad tohoto produktu překlad udělá a odešle tak produkt se okamžitě zveřejní. Bohužel nepomáhá ani vypnutí synchronizace published date. WPML máme nastavené aby automaticky všechno dávalo do draftu, ale ani přes toto nastavení si systém dělá co chce. Dokázal by to někdo dořešit. Potřebovali bychom ideálně i  vymyslet nějak schvalovací proces pro String translation aby se mohli nějak přes schvalovací proces dělat i překlady různých frází po webu. 
Hledám tedy člověka co ví co dělá a dokáže situaci nějak řešit/ideálně už takovou situaci řešil. Nelhedám někoho kdo pomalu neví co je WPML ale věří si na to. 
49 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
18 hodnocení
členem od 29. 8. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Ing. Martin Rašovský (22 hodnocení)
22. 3. 2023

Pan Lukáš Badalík je velmi ochotný a rád poradí i s lepším řešením. Vše dodáno v domluveném termínu za přijatelnou cenu. Doporučuji

ikona

Super odvedená práce, moc děkuji 🙂

ikona hodnoceni
od SyntaxError (19 hodnocení)
10. 10. 2022
ikona hodnoceni
od Fixercz (53 hodnocení)
20. 12. 2021

A++

Další poptávky Více