Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nabízím 300 Kč za krátký JavaScript kód (asi Angular) – platbu pošlu ještě dnes na Váš účet

Hledám někoho se zkušenostmi s JavaScriptem (myslím, že je to konkrétně Angular), který mi zprovozní 2řádkový kód, který mi přestal fungovat.
Za kód, který mi bude v prohlížečích Chrome, Firefox a Opera (při provedení přes .user.js) správně fungovat, Vám pošlu 300 Kč ještě dnes na Váš bankovní účet.
Myslím, že by to pro Vás mohla být práce třeba i na méně než 5 minut, pokud tomu dobře rozumíte. Možná by mohlo stačit i napsat mi jen název správné funkce. Nemůžu na to za boha sám přijít, rozumím dost dobře plain JavaScriptu, ale Angular jsem nikdy nepoužíval.
Předchozí kód, který mi přestal fungovat, vypadal takto:
Kód prosím napsat bez použití jQUERY (apod.).
Napište mi prosím nejdřív do zpráv a já Vám pošlu odkaz, kde to má fungovat. Nejdřív odpovím prvnímu, kdo napíše, a nechám mu třeba hodinu na to, aby odepsal, jestli se mu to povedlo zprovoznit nebo to vzdal. Pak napíšu dalšímu atd. Tedy ale doufám, že to bude jednoduché a zvládne to hned první a nezabere mu to skoro žádný čas :-)
Ještě upřesním, že potřebuji, aby kód fungoval v userscriptu (neco.user.js), který ho provede na URL https://app.process.st/runs/xxx-oogB1rdSFb-PCTp1ampOKg/tasks/kQXUfqjdHwh429XAl9lIHQ (odkaz uvádím, jen abyste případně předem věděli, o co jde - jinak Vám nejdřív potvrdím, jak napíšete, že jsem vybral Vás a pošlu Vám jedinečné URL, aby Vám případně nikdo souběžně nemohl pole měnit a samozřejmě hlavně aby na tom pracoval jen 1 člověk)
Ten kód má na dané URL programaticky změnit text pole "Moje" (.value=) a zároveň aby si změnu aplikace Process Street uložila, aniž bych musel něco v poli sám změnit (to dřív zabezpečilo to .trigger('change'), bez kterého se změny neukládají)
Myslím, že to jde napsat a otestovat i přes developer tools v prohlížeči (prostě jakkoliv, aby se JavaScript provedl na dané URL; ale aby mně to současně fungovalo v .user.js, což předpokládám by mělo vždycky).
Hned jak budu mít funkční kód, tak tuhle poptávku zruším.
Předem moc děkuji.
66 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
137 hodnocení
členem od 19. 1. 2010
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od premium.domain (1 hodnocení)
23. 12. 2023

Potřebujete poradit s doménou? zeptejte se ho

ikona hodnoceni
od Pavel Jílek (80 hodnocení)
30. 5. 2023

Od Jirky jsem kupoval doménu, kterou mi po zaplacení obratem převedl (potvrdil převod). Komunikace byla rychlá a celkově tak obchod hodnotím kladně.

ikona hodnoceni
od Ivan (27 hodnocení)
15. 1. 2023

Uzasna pomoc, budeme spolupracovat dlhodobo. 10/10. Netreba vsetko vysvetlovat do detailov, fakt radost spolu pracovat!

Další poptávky Více