Zadejte hledaný výraz...

Prosím o konstruktivní kritiku – www.dokido.cz

Vomacockova
verified
rating uzivatele
3. 11. 2022 15:06:34
Dobrý den, 
budu moc vděčná za vaše názory, podněty a postřehy na eshop s plánovacími kalendáři pro děti a rodiče - www.dokido.cz. Vím, že je něm spousta práce, ale ráda bych si stanovila priority. Moc by mi pomohl nestranný pohled zvenčí. 
Děkuji.
V.
3. 11. 2022 15:06:34
https://webtrh.cz/diskuse/prosim-o-konstruktivni-kritiku-www-dokido-cz/#reply1508925
lada1979
verified
rating uzivatele
3. 11. 2022 16:14:36
Tak my si tady většinou honíme ega, takže nestranné to nebude.
1) pokud máte vše v anglickém jazyce dejte to jako položku - mě by se psát, že to chci anglicky opravdu nechtělo.
2) to horní menu je dost neštastné, když to hodím na užší monitor vidím jenom Kalendáře a plánovače, zbytek je schovaný.
3) Myslím, že jsi opsala obchodní podmínky, předpokládám, že jako OSVČ nejsi zapsaná u soudu a že jako neplátce nevystavuješ daňové doklady. I další ustanovení by asi měly projít úpravou.
4) chybí mi platba dobírkou, ale z VOP mi přijde, že chceš platbu předem, ale nemáš to vůbec popsané. Navíc kupní smlouvu nadřazuješ VOP, ale to by pak klient měl znát předem a nejpozději před stiskem objednat.
3. 11. 2022 16:14:36
https://webtrh.cz/diskuse/prosim-o-konstruktivni-kritiku-www-dokido-cz/#reply1508924
Petr
verified
rating uzivatele
3. 11. 2022 16:45:02
Zdravím. Taky přispěji názorem, pokud nevadí.
Responzivní design, takže menu je schované v klasických třech čárkách, tlačítku, to je v pohodě. Naopak, většina lidí je na tohle "převtělení" zvyklá.  Ale to menu ve zobrazení mimo telefony a menší zařízení, tam by to chtělo to malinko zapracovat aby to vypadalo lépe.. (můj názor nemusí kolidovat s ostatními, takže na pohodu).  Jednotlivé sekce stránky opticky oddělit. I když je to "slejd" nemusí to vše splívat v jednolitý prostor.  Nabízené zboží na stránce, malinko mě ruší, že to není "zalícované" s popiskem, ale né každému to musí nutně vadit nebo ho to rušit. Také jednotlivé kostky by si zasloužily nějak odlišit.
Instagramové odkazy, je tam toho nějak moc na jednotku plochy. Úplně přesně nevím, co mi mají říci. Máte tolik instagramových profilů ? Nebo to jsou partneři ? Spolupráce ? Pokud je to Insta-profil, pak bych se přimlouval pouze za jeden hlavní. Působí to, na mě, rozpačitě.
Ohledně objednávky i pro Anglo... Nešlo by to zohlednit v objednávce konkrétního produktu ? Jako další variantu ?  Psát email že chci něco jinak není příliš šťastné a komplikující, né však nemožné.)
Ohledně ohlašování akcí, jako je ta Vaše vánoční. Většinou se dává na úvodní stránku, jako poutač. Jako okno, které vyskočí, zroluje a informuje návštěvu o probíhající akci. Nějakou další definovanou akcí pak poutač zmizí anebo na sebe nějak nestaticky upozorňuje. Takhle na stránce jako součást jejího úvodu to působí zvláštně, na mě.
Cílem bylo neurazit, nevzít chuť do případných změn a co si z toho mého pohledu vezmete je samozřejmě na Vás ..
Pohled z venku, do objednávky už jsem se nešťoural.) Takže snad účel splněn..)
Mějte se .) P.
3. 11. 2022 16:45:02
https://webtrh.cz/diskuse/prosim-o-konstruktivni-kritiku-www-dokido-cz/#reply1508923
lada1979
verified
rating uzivatele
3. 11. 2022 19:13:27
tak ono k tomu responzivu -pokud budou nakupovat rodiče a ti co jsou zvyklí na mobil v pohodě. U prarodičů a zvyklých na PC možný problém. Vhledem k počtu kategorií bych spíše udělal svislé menu, které je přijatelné pro všechny. Zběžně jsem šťournul do nákupního procesu - výrazně napsáno Skladem, ale dost nevýrazně dodám za 6 dnů, to se šťouralům nebude líbit, zvýraznil bych to datum, ale je třeba se podívat zda počítá s nepracovními dny a svátky. Zatržítko "Nechci odpovídat na OZ" - mělo by tam být "Chci odpovídat..." tak to chce zákon i Heuréka.
3. 11. 2022 19:13:27
https://webtrh.cz/diskuse/prosim-o-konstruktivni-kritiku-www-dokido-cz/#reply1508922
Vomacockova
verified
rating uzivatele
6. 11. 2022 00:20:12
Moc vám děkuji za zpětnou vazbu. Všechno si to beru k srdci a postupně se pokusím vytunit.
Začala jsem loadovat obrázky anglické varianty a smazala ten informační proužek. Co se týče toho zobrazení menu na PC, to už bude asi na kodéra, že? V nastavení shoptetu jsem to nenašla.
Platbu dobírkou moc nechci. Dávám si záležet na balení a chci se vyhnout vratkám co jen to jde. Možná je to jen můj předsudek, ale sama dobírku nevyužívám, tak jsem to nepovažovala za "být či nebýt". 
Co se týče ohraničení "čtverečků", to zjistím také u kodéra. Varianta je také upravit obrázky/mock upy s pozadím. 
A ten Instagram je widget, který načítá automaticky posledních pár postů z mého IG. Není to tedy víc profilů, ale jen jeden. Zkoušela jsem to omezit na jeden čtvereček, ale vypadá to blbě. 
Ještě jsem tu našla dobrý tip na https://pagespeed.web.dev/ stránky a docela se vyděsila. Vím, že jsem nahrávala dost obrázku ve vyšším rozlišení, ale říkala jsem si, že je komprimuje přímo shoptet. Tak teď nevím, jestli je to ten největší háček nebo na co se zaměřit. Vím, že to tam je rozepsané, ale pro mě je to srovnatelné s hebrejštinou :-).
6. 11. 2022 00:20:12
https://webtrh.cz/diskuse/prosim-o-konstruktivni-kritiku-www-dokido-cz/#reply1508921
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit