Zadejte hledaný výraz...

Externí redaktorka hledá dalšího klienta ke spolupráci

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 9. 2022
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Krásný den všem, 
jdu s kůží na trh - od 1. listopadu 2022 se mi trochu rozvážou ruce, a tak hledám ještě dalšího klienta k externí spolupráci jako redaktorka. Milovanému psaní se věnuji prakticky od dětství, a živit jsem se jím začala před zhruba dvěma a půl lety.
Původně jsem vysokoškolsky vzdělaná zdravotní sestra, takže mi nedělají problém zdravotnická témata (teorie i praxe). Avšak soustředím se i na psychologii, osobní rozvoj a lifestyle obecně. Aktuálně spolupracuji s weby Tvoje místo, Spektrum Zdraví nebo DIAstyl (zde budu od 1. 11. končit jako šéfredaktor a pokračovat jen jako redaktor). Mé texty můžete vidět i na webu Dobrá kondice. 
Pokud by někdo měl zájem o spolupráci a mé texty, moc ráda pošlu přímé odkazy na svou tvorbu. Na příjmu jsem primárně na e-mailu: iveta.reinisch@gmail.com, je možné mě ale kontaktovat i zde.
Odměna za NS případně dohodou (upřímně ale pod 200 Kč/NS lifestyle textu a 300 Kč/NS odborného čili zdravotnicky zaměřeného textu nejdu)... to je dnes už pro mě naprosté minimum... Začínala jsem na 50 Kč/NS, avšak tyhle doby už jsou za mnou... dnes se považuji za vypsaného redaktora, který má mnohem víc co nabídnout. Přesvědčíte se? :)
Budu se těšit na nabídky - téměř žádné téma mi není cizí... 
Přeji pohodové dny plné pozitivních myšlenek! :) Iveta R.
56 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 22. 3. 2022
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více