25.09.2022 11:48
1
Přebírám zaběhlý podnik, nicméně jsou na google i celkem nepěkné recenze, které nechci aby se mě týkali. Dají se všechny na žádost nějak smazat? Chci začít s čistým štítem. 
25.09.2022 13:15
2
Nic takového jako smazat nebo vynulovat recenze nelze ;-) Ale můžete začít pracovat na zlepšení reputace získáváním nových, pozitivních recenzí ;-)
25.09.2022 13:29
3
Co to je přebírám? Koupě podniku?
25.09.2022 16:27
4
Napada ma jedine nahlasit ako trvalo zatvorene a potvrdit to viacerymi uctami az to Google vymaze cele ako Google firma. A nasledne si zalozit novu Google firmu. Avsak moze to byt velmi dphy proces.
25.09.2022 16:50
5
Založte novou firmu.... představa, že si smažete nepěkné recenze a začnete jen tak od začátku je naivní.
25.09.2022 20:18
6
Nedává smysl, aby to šlo nulovat, to by pak dělal každý se špatným hodnocením přeci.
25.09.2022 21:35
7
Smažu negativní, pozitivní nechám? To by asi nemělo ten správný efekt.
26.09.2022 11:52
8
Původně odeslal Pavel Horelica
Nedává smysl, aby to šlo nulovat, to by pak dělal každý se špatným hodnocením přeci.
Zmysel to dáva, pretože ľudia berú ohľad aj na históriu. Napr. pri recenziách mobilných aplikácií to podporuje aj Google aj Apple. 
26.09.2022 11:56
9
Já se teda na historii recenzí moc nekoukám, vyjedu si poslední rok a když vidím, že fungují dobře, tak je mi jedno, že před rokem nefungovali. Evidentně se zlepšili a to je pozitivní faktor. Ta možnost srovnání zlepšení je taky důležitá.
28.09.2022 19:53
10
mě by spíše zajímalo jak se dovolat aby google některé recenze řešil. Vždy kdy nahlásím spam, konkurenci, vulgarity, 10 recenzí od jednoho člověka tak mám za 5 minut odpověď, že to prověřili a neshledali nic nezávadného a to ani v případě, kdy se recenzent sám nazval pánským orgánem a nás poslal do jistých lidských otvorů. Ale chápu asi v Google nikdo neumí česky.
28.09.2022 20:41
11
Na tohle telefonní linky nejsou. To by kapacitně nestačili pokrýt. Nahlásit ten post a odpovědět pod něj je asi jediná cesta.
28.09.2022 21:13
12
Pokud máš firmu v https://www.google.com/intl/cs_CZ/business/ smaž profil, a vytvoř nový. Smažeš ovšem veškeré hodnocení. Osobně jsem to zkusil na sobě.
28.09.2022 21:34
13
Původně odeslal Tomáš Maňhal
Na tohle telefonní linky nejsou. To by kapacitně nestačili pokrýt. Nahlásit ten post a odpovědět pod něj je asi jediná cesta.
Tak ono by klidně stačilo, kdyby to skutečně někdo řešil byt za ty avízované 3 dny a nebo aby ten formulář, který evidentně k ničemu aspoň v ČR není, zrušili. Tahle máš jen za 5 minut evidentně automatickou odpověd a kecy jak je Google skvělý. Co chceš odpovídat na recenzi od "největší prudič" s jednou hvězdičkou bez dalšího textu.