Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

4 pozice: příprava a kontrola obsahových magazínů

Ahoj všem,
rozšiřujeme tým o několik pozic (u každé jde spíše o part-time, představu máme 10 hodin týdně, u některých možná více ...dle domluvy).
Pozice jsou vhodné pro studenty i freelancery, ale rádi uvidíme kohokoliv, kdo chce pracovat. Šikovné lidi naučíme vše potřebné ...a protože to chceme mít perfektní, bude fajn, pokud trpíš nějakou poruchou, kdy musí být vše dotažené do posledního detailu xD
Pracujeme na několika obsahových magazínech a v tuto chvíli se soustředíme zejména na oblast automotive, bydlení a zahrada, a zdraví a nemoci (nejde o psaní jako takové). Bylo by tedy fajn, kdybys měl/a k oborům nějaký vztah, nebo tě alespoň zajímaly a nedělal's/a to s odporem.
Volné pozice máme tyto (každou klidně 2krát, některé i vícekrát):
- asistent/ka obsahové redakce: práce spočívá v přípravě podkladů a následné kontrole, zda redaktor vše dodržel. Na této pozici sám/a nic nepíšeš, ale dostaneš od vedoucího témata, která máš připravit (nic nevymýšlíš z hlavy, na všechno jsou šablony, v nichž pouze dosazuješ proměnné a dohledáváš info na Googlu). Zároveň se naučíš články optimalizovat na potřebná klíčová slova a nastavit jim všechny technické parametry (občas tedy bude třeba do textu zasáhnout a přizpůsobit si ho). Na této pozici musíš mít maximální smysl pro detail, aby články vypadaly vizuálně hezky a nešlo pouze o slitý text.
- editor článků: dle standardů tvorby budeš kontrolovat, zda redaktoři připravili článek do podoby, v jaké ho potřebujeme: zpravidla jestli sedí rozsahy odstavců, je text strukturovaný, zda text autora odpovídá zadání (jedná se o jinou kontrolu než na první popisované pozici). Výsledky potom zanášíš do online tabulek, ať máme o všem přehled. Skvělé bude, máš-li cit pro obrázky (občas je budeš muset oříznout nebo najít jiné).
- editor SEO článků: obdobná pozice jako výše, akorát na „větších článcích“, na něž bývá více času. Tvoříme komplexní články, takže je potřeba se nad každým zamyslet, zda mu něco nechybí, a jak ho vylepšit, aby byl pro čtenáře co nejpřínosnější. Vyžaduje to rovněž práci s KW a strukturou textu (používáme různé prvky k jeho rozbití, hlavně tabulky, infoboxy apod.).
- copywriter: budeš hlavně popisovat rubriky (kategorie) a štítky (něco jako rubriky), případně se můžeš pustit i do přípravy landing pages apod., ale ty nejsou úplně podmínkou.
- redaktor: dostaneš na starost sepsání článků na zadaná témata (viz. první pozice, která je připravuje). K výběru jsou jak technické (jsou potřeba znalosti), tak obecné (co dělat, když... a vše se dá dohledat na první dobrou), a rovněž legislativní (jednoduše lidem vyložíš zákon a co půjde, to hodíš do tabulek).
Co je pro nás obrovskou výhodou:
- docházka do kanceláře (pouze asistent obsahové redakce a editor SEO článků, ostatní nemusí; ale mohou), které budeme mít v Brně v Moraváku na Moravském náměstí (zanedlouho se tam stěhujeme). Nemusíš chodit denně, klidně obden nebo jak se domluvíme. Zda přijdeš pracovat na dvě hodiny denně nebo vše zvládneš ve dvou je nám skoro jedno. Později, až budeš opravdu umět vše potřebné, můžeš docházku kombinovat s home office.
Odměnu hodinově dle zkušeností, schopností a domluvy (u redaktora za NS, u copywritera hodinově). Dle pracovního nasazení ji později můžeme upravit. Platíme férově, ale rovnou říkám, že nebudeme platit 300 korun za to, že rozkopírujete několik šablon a pozměníte v nich pár slov přes funkci hromadného nahrazení.
Prosím, pište mi tady nebo email textukontrola@gmail.com, uveďte něco o sobě („mám zájem o tuto pozici“ mi reálně nic neřekne), do předmětu dejte název inzerované pozice.
Děkuji, LA
35 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 22. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od AlfaBetWeb (3 hodnocení)
2. 6. 2022

Rychlá platba, skvělá komunikace. Doporučuji všem

Další poptávky Více