Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej eshopu StarWalker

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 4. 9. 2022
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Hledáme nového majitele pro e-shop Starwalker.cz, jež podniká v prodeji hraček pro děti a dospělé. Koncepce e-shopu stojí na dvou primárních pilířích. Prvním je zprostředkování krátkodobých trendů ze světa elektrických a jiných hraček na českém trhu, zde historicky můžeme zmínit například prodej fidget spinnerů, kdy e-shop patřil mezi největší české prodejce tohoto zboží. Dalším zaměřením je prodej elektrických koloběžek, longboardů a hoverboardů, přičemž toto odvětví mělo v posledních letech majoritní zastoupení.
Proč e-shop prodáváme?
Jsme čtyři mladí podnikavci, kteří již cítí potřebu přesunout se k jiným projektům mimo e-shop. Po prodeji se chceme věnovat druhému projektu, na kterém pracujeme a který se více hodí k našemu pracovnímu fungování a nasazení. Jsme si jistí, že e-shop může pod novým majitelem dál dobře fungovat. Jsme si zároveň vědomi toho, že momentálně doba není příznivá e-shopům ani jejich prodejům, proto jsem se e-shop rozhodli prodat pod nákupní cenou skladových zásob. Myslíme, že naše nabídka poskytuje z dlouhodobého hlediska výhodnou investici, primárně z důvodu poměru ceny a reálné hodnoty.
 
Historie e-shopu
Historie e-shopu se táhne již do roku 2015, kdy začal jako jeden z prvních prodávat na českém trhu hoverboardy. Později se začala nabídka rozšiřovat o elektrické koloběžky, led boty, fidget spinnery a podobné trendové zboží. E-shop měl ve své minulosti několik spoluprací se známými osobnostmi, jako je například GoGoManTV (MEGA SEGWAYE - UNBOXING │ GOGOMANTV - YouTube) a bývalou Miss ČR Michaelou Salačovou (Inspirace na vánoční dárky (nejen) pro děti – z eshopu Starwalker.cz | www.coolbrnoblog.cz). V nedávné době e-shop prošel kompletním grafickým redesignem. Cítíme, že jedna z kapitol e-shopu se již chýlí ke konci a rádi bychom úspěšně předali tuto historii do rukou nového majitele, tak aby e-shop mohl několik dalších let fungovat.
Servis
Součástí prodeje e-shopu je i servis zaměřený na opravu hoverboardů. Z důvodu časového vytížení servis nebyl poslední rok funkční, ale přes to má každý týden několik nových organických poptávek.
V ceně e-shopu
  • Ochranná známka StarWalker
  • Kompletní e-shopové řešení na platformě Shoptet
  • Grafické materiály (logo, manuály k produktům, reklamní bannery, infografiky, aj.)
  • Domény: starwalker.cz; servis-hoverboardy.cz;
Skladové zásoby
Eshop prodáváme i s kompletními skladovými zásobami v prodejní hodnotě cca 550 000 Kč. Jedná se o kompletní průřez zbožím, které eshop nabízel. (Viz. graf "složení skladu" v příloze)
36301Kontakty
  • Kontakty na dodavatele
  • Kontakty na partnery (SEO, PPC, webové úpravy)
Přístupy
Shoptet, Soc sítě (IG,FB, YT), Google Analytics, databáze zákazníků, Google Ads, S-klik, Heureka, Mall.cz, Zaslat.cz, Zásilkovna.cz, Shoptet pay, Firmy.cz
StarWalker | Facebook
StarWalker - YouTube
StarWalker (@starwalkercz)
V případě jakýchkoliv dotazů se ozvěte na mail: info@starwalker.cz; +420792316653
 
 
40 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 23. 4. 2021
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E