Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Zpětná vazba / feedback na design eshopu TYKRASO.cz

Luboš Schrámek
verified
rating uzivatele
10. 7. 2022 09:58:13
Ahoj,
Rád bych touto cestou získal zpětnou vazbu na design internetového obchodu https://www.tykraso.cz.
Obchod se soustředí na dámskou módou a respektuje přírodní materiály, udržitelnost a upcycling.
Sledujeme a podporujeme lokální české značky. Hodnotíme koncept, design, kvalitu a v neposlední řadě udržitelnost. Budu rád za názory co zlepšit, aby byl celý web pro zákazníky co nejvíce použitelný.
Díky moc.
10. 7. 2022 09:58:13
https://webtrh.cz/diskuse/zpetna-vazba-feedback-na-design-eshopu-tykraso-cz/#reply1504441
kody
verified
rating uzivatele
(10 hodnocení)
1. 8. 2022 12:52:55
Ahoj, první dojem z webu - trochu zmatek pro oči jakmile dorazím v prvních 5sec.. Když to vezmu od vrchu. 
UI tu trochu zaostává a na to pak dopadá i celkové pojetí webu z pohledu UX. 
Pojďme se na to podívat do detailu malinko. Když jdeme od vrchu. Horní panel bych určitě nedával usp ikonky, jsou tu zapadlé a postrádají tu smysl si myslím. "tlačítko" doprava zdarma také. Zde bych klidně přetvořil s ikonkou a přidal ke zbývajícím 3 ikonkám vlevo ale o jejich pozici ještě písnu více. Napravo bych viděl nějaké submenu s možností zalogování / košíku...třeba i ty info o dopravě a platbě. 
Hlavní menu mi tu trochu zapadá právě mezi množstvím textu (USP a textem na hero banneru) + barva lišty je taková mdlá a není moc kontrastní což by si to v tuto chvíli žádalo pokud má být menu mezi tolika textových prostorech jí dát klidně nějakou ostřejší barvu ALE spíš bych to celé provzdušnil a nechal decentní pokud je požadavek na tuto korporátní barvu. Celou navigaci bych pak zarovnal klidně na střed. 
Hero banner - Tolik textu pod nadpisem "Ty kráso" nikdy nikdo číst nebude - spíše je to odradí..text na dlaždicích s jednotlivou kategorií tu taky zapadá. CTA tlačítko asi z mé strany v klidu...konečně kontrastní prvek který tlačí zákazníka alespoň dostat ho, kam chceme. 
Pod hero bannerem bych klidně ty dlaždice s nejnovějšími produkty zanechal to je v klidu, pak bych se ale snažil celou stránku webu trochu něčím rozbít, aby to nepůsobilo jak obsáhlý seznam produktů a zákazník se v tom nezačal ztrácet. Klidně bych tady narval pod ty novinky ty USP ikonky z vrchu stránky (dal jim kontrastní podbarvení aby to zákazníka bavilo). To tak asi rychlé zamyšlení u kafe. Klidně napiš PM :-) 
Fajn den,
Pavel
1. 8. 2022 12:52:55
https://webtrh.cz/diskuse/zpetna-vazba-feedback-na-design-eshopu-tykraso-cz/#reply1504440
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit