Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Komisní prodej a EAN kody

Dobrý den, 
mám takový dotaz, když chci dat zboží do komise a nemám EAN kódy.. měl bych se registrovat a vytvořit si EAN kódy a už s čárovým kódem je dodat komisionáři? A ještě pro upřesnění jestli dobře chápu jak to funguje. Já dám do komise zboží a zároveň k tomu dám dodací list a poslední den v měsíci mi komisionář řekne kolik čeho prodal a já mu na to vystavím fakturu. Zajímá mě jak funguje uhrazení faktury klasicky 14 dnů nebo třeba dát do 3 dnů? ( Funguje to, jako kdybych někomu dodal zboží, ale neuhradí mi fakturu před tím než to zboží prodá, ale uhradí ji až po prodaném zboží ( stejný princip že? ) A ještě by měla být nějaká smlouva mezi komisionářem a komitentem že? Nemáte nějaký vzor, nebo jak by taková smlouva měla vypadat? Děkuji moc za pomoc
2. 7. 2022 12:28:00
https://webtrh.cz/diskuse/komisni-prodej-a-ean-kody/#reply1504156
lada1979
verified
rating uzivatele
2. 7. 2022 14:12:55
1) Ean kody nejsou podmínkou komise, pokud je chce prodejce vytvoř je v nějakém programu co to umí není třeba je kupovat.
2) funguje to tak jak píšeš, akorát bez smlouvy bych do komise nic nedával, stejně tak ani delší splatnost, když to má prodané, tak at platí hned. Stejně tak je třeba si sjednat, že tě pustí kdykoliv do skladu, účetnictví kvůli kontrole.
3) Obecné smlouvy neřeší tvoje specifikace jdi za právníkem.
2. 7. 2022 14:12:55
https://webtrh.cz/diskuse/komisni-prodej-a-ean-kody/#reply1504155
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit