Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vue.js & PHP Developer – on-site/remote

35432
Chcete se podílet na digitální automatizaci práce lidí v různých oborech, která je skutečně vidět?
Koho hledáme?
  • zodpovědného a zkušeného Vue.js & PHP vývojáře ideálně se znalostí některého MVC frameworku (Nette (3+), PHP 7.4, 8+ )
  • někoho, komu SQL dotazy nejsou cizí 
  • člověka, pro koho práce na webových aplikacích není španělská vesnice, ale zábava
  • toho kdo se chce podílet na digitální automatizaci práce lidí v různých oborech, která má reálné výsledky 
  • zájem o nové technologie z oblasti bezpečnosti je příjemné plus (ale ne podmínka)
  • nadšence do vychytávek a novinek (nejen) ze světa IT  :-)
A co u nás budeš dělat?
  • pracovat na nových zajímavých projektech (Nette (3+), PHP 7.4, 8+, MySQL, )
  • vyvíjet nové moduly a funkce pro naše současné klienty (L'Oréal, Costa Coffee, Hudy a mnoho dalších lokálních a nadnárodních značek)
  • hledat řešení automatizace práce lidí v různých oborech
  • možnost podílet se na vizích a vývoji nových technologií ve spolupráci se společností Samsung (přístup k SDK OS  Tizen)
  • a mnoho dalších zajímavých věcí
Kdo jsme?
Pomáháme firmám automatizovat a digitalizovat jejich práci. Máme celou řadu vlastních nástrojů a modulů, často pracujeme s klientskými daty, a velký důraz proto klademe také na bezpečnost našich aplikací. Naše nástroje používají významné nadnárodní společnosti po celém světě. Děláme zkrátka to, co jinde nejde.
Jak u nás žijeme?
Panuje u nás přátelská a neformální atmosféra, nemáme žádný svazující dress code a všichni si bez ohledu na funkci tykáme. Kromě super práce u nás najdeš i super pracovní zázemí včetně kolárny se sprchami a šatnamiodpočinkové zóny (fotbálek, sedačka, ...), světlé a příjemné moderní prostory s výhledem do lesa, naši výbornou „kavárnu“ a napečené „týmové dobroty“. Zajištění bezplatné obědy (výběr z min. 5 jídel) a taky super tým, se kterým docela často vyrážíme na různé akce. 

Samozřejmostí pro nás je i flexibilní pracovní doba (přijdeš a odejdeš, kdy potřebuješ), home office, možnost účasti na různých (i mezinárodních) odborných konferencích a workshopech, cestování, odpovídající nadstandardní finanční ohodnocení a podobně. Mimochodem, s takovou hloupostí, jako je open space, se u nás nesetkáš :-)

Chceš být jedním z nás? Chceš dělat pohodovou práci s možností seberealizace a hlavně s pocitem, že výsledky tvé práce jsou opravdu vidět? Ozvi se nám a ptej se na všechno, co tě napadne!
Máš zájem?
Pokud tě pozice zaujala, budeme moc rádi, když se nám ozveš a napíšeš nám něco o sobě. Nejradši budeme za tvůj životopis, ukázku práce a zprávu s informací, kdy bys měl/a čas se s námi setkat online/offline. Rádi tě u nás přivítáme a probereme vše, co tě bude zajímat.
31 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 22. 2. 2022
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více