Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

DNSCOOT.CZ – Eshop s elektrickými koloběžkami, marže až 4830Kč za kus.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 28. 6. 2022
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
 Nabízím k prodeji internetový obchod dnscoot.cz, který je zaměřen na prodej elektrických koloběžek a podnikatelskou příležitost s potenciálem návratnosti investice od 9 prodaných kusů. 
Jedná se o ideální příležitost pro podnikatele, který hledá zhodnocení pro své finanční prostředky a chce chytit vlnu trendu nebo pro rozvinutí dalšího zdroje příjmu do vašeho portfolia.
Příležitost a potenciální zisky. 
 
Určitě jste si každý všimli, že elektrické koloběžky poslední dobou nabrali na oblibě raketovým tempem. Proto jsem si je také zvolil jako předmět podnikání. 
Vlastně nejen proto. Co mě velice oslovilo, tak jsou marže, které ve mně vyvolaly ještě větší zájem a k tomu velice dobře zvolený dodavatel, ale o tom níže. 
 
Kalkulace: 
Nákupní cena - 5060 Kč (205eur)
Naše prodejní cena - 8490 Kč. 
Prodejní cena konkurence - 9890 Kč - 12 990 Kč. 
 
Při prodejní ceně stanovené naším internetovým obchodem vyjde zisková marže při:  
1 prodaném kusu - 3430 Kč
5 prodaných kusů -  17 150 Kč
10 prodaných kusů - 34 300 Kč
 
Kalkulace prodejních cen konkurence, při "nižší" prodejní ceně 9890 Kč:
1 prodaný kus - 4830 Kč
5 prodaných kusů - 24 150 Kč
10 prodaných kusů - 48 300 Kč
Jedná se tedy o pěkná čísla a investici s rychlou návratností. Navíc k prodeji nemusíte využívat pouze internetový obchod, ale také další prodejní kanály jako Facebook Marketplace, Instagram shopping, Google Merchant, Heureka, apod.  
Mně v tomto podnikání šlo primárně o rychlé zhodnocení peněz. Takže jsem své koloběžky inzeroval také na Facebook Marketplace, vložil jsem asi 8 inzerátu do různých měst v ČR (podle velikosti města, ale primárně jsem se soustředil na města v mém okolí) a některé z nich podpořil reklamou za 50-70Kč na den. 
Během několika dní se mi ozvalo desítky lidí a vyprodal jsem téměř veškeré zásoby pouze přes Facebook. Sice s menším ziskem (7000-7490Kč/kus, tj. marže 2000-2500Kč/ks), ale můj záměr to splnilo. 
Pokud správně chopíte do ruk marketing a využijete veškeré výše zmíněné prodejní kanály + dáte na mé tipy, tak bude zhodnocení vašich financí větší a rychlejší než mé. 
Co nabízím k prodeji? 
Nabízím k prodeji investiční a podnikatelskou příležitost v podobě ready-made projektu. Hledání dodavatele, odzkoušení kvality zboží, zhotovení internetového obchodu a marketingové strategie by Vám zabralo spoustu času a peněz, v této příležitosti už máte vše hotové. V podstatě už stačí jen začít. Veškeré hlavní náležitosti jsou již nachystány.
 
Co je vše zahrnuto v ceně?
 
-         Know-how
-         Doména dnscoot.cz + email obchod@dnscoot.cz
-         Designově vyladěný a responzivní web postavený na vlastním Cloud serveru
-         Pronájem Cloud serveru na 1 rok zdarma
-         Napojené sociální sítě včetně FB pixelu
-         Napojení na Heureku pomocí XML feedu a „Spokojenost zákazníků“
-         Kontakt na dodavatele
-         Fotografie a videa sloužící jako podklady pro sociální sítě
-         Doporučená marketingová strategie
-         Články na webu
-         1 měsíc správa zabezpečení a aktualizací webu zdarma
-         1 měsíc mé podpory zdarma
-         V případě, že bude třeba nějakých revizí na webu, tak ty udělám v rámci měsíční podpory zdarma. Po předchozí domluvě
-         Prémiové pluginy (Rankmath PRO, Semrush PRO, Elementor PRO apod.)
-         Zaučení v administraci internetového obchodu
  
Připravené obchodní podmínky, GDPR, cookie lišta.
Pár slov o webu:
Momentálně je web designově postavený pouze na jednu specifickou elektrokoloběžku Aovo ES80 (M365).  Není problém samozřejmě web rozšířit pro nové produkty, což můžu udělat pro nového majitele zdarma. Tuto koloběžku jsem zvolil, protože po předchozí analýze českého trhu jsem došel k závěru, že se jedná o jednu z nejžádanějších specifikací.
 
Web je postavený na Wordpressu a běží na soukromém Cloud serveru, který je na 1 rok v ceně zdarma. Druhý rok bude cena zhruba 70 Kč měsíčně.
 
Web je plně responzivní pro všechna zařízení. Web se sám automaticky zálohuje na Cloud serveru a disponuje zabezpečením proti napadení, včetně zabezpečení proti DDoS útokům. Zálohy jde nastavit také zvlášť přímo na Váš email pomocí pluginu.
Stránka a administrace je intuitivní a velice lehká na ovládání i pro nezkušené uživatele. 
 
Díky programu Elementor lze na webu upravit jakoukoliv část a veškeré designové úpravy nejsou nijak omezeny, jak je tomu v případě krabicového řešení internetových obchodů.
 
Obchod má také svůj vlastní email, na kterém je nastavené přesměrování na osobní email. Takže upozornění na veškeré objednávky vám může přijít na osobní email a nemusíte mít strach, že vám cokoliv unikne.
Jaká je vůbec samotná koloběžka? 
Nalezení té pravé elektrokoloběžky bylo pro toto podnikání klíčové a nechtěl jsem s tímto obchodem začít dokud nenajdu kvalitní značku, kterou sám otestuji.
Předtím než jsem udělal velkou objednávku u dodavatele, jsem objednal 2 testovací kusy téhle koloběžky, abych se ujistil, že zákazníci budou spokojení a že bude minimální počet reklamací. (prozatím nejsou žádné reklamace)
 
Na koloběžce jsem ujel dohromady přes 350 kilometrů a neměl jsem s ní jediný problém. Voděodolnost funguje jak má, udávaný dojezd sedí, maximální rychlost také.
Materiál je pevný a kvalitní. Koloběžka je velice lehká a dá se poskládat a rozložit během pár sekund. 
Základní specifikace:
-         Motor o výkonu 350w
-         Maximální rychlost 31km/h
-         Dojezd až 35km na jedno nabití
-         Voděodolná ochrana IP65
-         Baterie 10,5ah
-         Váha 12,5kg
-         Materiál rámu - Slitina hliníku
 
Co mě ale překvapilo jsou možnosti v aplikaci, ve které můžete nastavit libovolnou maximální rychlost, například 15km/h nebo také maximálně 31km/h.
Nastavit si můžete také akceleraci od 1-10, sílu brzdy od 1-10, tři rychlostní režimy nebo zámek koloběžky. Po jízdě se pak můžete podívat na veškeré jízdní statistiky, včetně zbývající kapacity baterie.
Jedná se tedy o skutečně kvalitní elektrickou koloběžku. Pokud bude potenciální kupce této nabídky z okolí Havířova, může se přijet podívat na testovací kousek a sám posoudit.
 
Důkaz, že se jedná o dobrou volbu v oblasti elektrických koloběžek je také ten, že mám informaci ohledně nákupu těchto koloběžek jedním velkým prodejcem v ČR, který bral téměř sto kusů přesně tohoto modelu. 
A co dodavatel? 
V první řadě musím podotknout, že dodavatel má skladem více modelů, ale mě zaujal hlavně tento, protože před velkoodběrem jsem si ověřil, že se jedná na českém trhu o jednu z nejžádanějších specifikací elektrokoloběžky.
 
Dodavatel je ze zahraničí a sklady má v Evropě. Doba doručení trvá okolo 5-10 pracovních dní přes DPD.
Na zprávy odpovídá a reaguje okamžitě. Na zboží poskytuje záruku 12 měsíců.
 
Pokud se rozhodnete rozšířit portfolio produktů, dodavatel nabízí také dropshipping spolupráci. Takže do rozšíření skladových zásob nebudete muset investovat finance.
Proč projekt prodávám?
Zabývám se primárně tvorbou webových stránek a díky novým zakázkám se z kapacitních důvodů nestihám tomuto podnikání věnovat a tak jsem se rozhodl jej poslat dál. 
Kdybyste měli jakékoliv otázky, kontaktujte mě buďto zde a nebo na mou emailovou adresu - dominik.zemlicka1@seznam.cz 
Děkuji, že jste se dočetli až sem. 
 
28 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 1. 10. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E