Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Výkonný asistent/ka vedoucího obsahové redakce (full time)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 25. 5. 2022
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Zdravím,
hledám k nám do týmu pravou ruku (no občas i levou), která bude schopna převzít rutinní činnosti, administrativu, částečnou komunikaci s redaktory, pomáhat s přípravou a kontrolou témat apod. Jinými slovy, kromě administrativní podpory se budeš podílet na přípravě a kontrole textů. Zpočátku budeš chodit do kanceláře, po zaučení se budeme vídat alespoň 2krát týdně (jinak můžeš pracovat doma ...nebo kdekoliv).
Zároveň ale musíš umět psát (články, popisy rubrik apod.) ...když sám nebudeš umět tvořit obsah, těžko budeš někomu říkat, co má špatně (psát můžeš o pěstování rostlin, nemocích, autech, zdraví obecně ...témata jsou rozličná a je jedno, do čeho se pustíš).
Psaní bude tvořit cca 50 % tvého času, zbytek bude administrativa, komunikace, kontrola, příprava apod. Někdy bude více té, pak zase oné činnosti. V bodech bys měl/a zajistit:
- správu Google tabulek (rozdělit zadání redaktorům, tzn. rozkopírovat ho do jiných tabulek atd.)
- komunikaci s redaktory (např. posbírání faktur, řešení nekompletního zadání, evidence volna...)
- vyhledávání klíčových slov a přípravu článků
- kontrolu článků dle zadání
- psaní vlastních článků a popisů rubrik
Do ničeho nebudeš vhozen/a jen tak, vše tě naučíme, poskytneme materiály, podklady, zkušenosti.
Rádi bychom někoho na full time, protože je práce hodně a objem činností stále roste. Pozice proto není vhodná jako brigáda, ani v kombinaci s jiným zaměstnáním – potřebujeme tě každý všední den na 6 až 8 hodin, a to nejpozději od 10:00, začít ale můžeš i dříve (práci nelze dělat dávkově, ani po nocích, potřebujeme, abys ji dělal/a průběžně).
Zaplatíme si tě hodinovkou, kterou si můžeš navrhnout (nějakou představu máme, ale dle tvých zkušeností jsme otevřeni návrhům ...prostě tak, abys byl/a s odměnou spokojený/á). Proplatíme každou minutu tvého času, vše bude férové a transparentní + platíme do druhého dne. Na oplátku očekáváme loajalitu a rovněž fér přístup (žádné připisování si hodin navíc, flákání práce apod.).
Zkušenosti bys měl/a mít hlavně s psaním a být trochu univerzální (nezaleknout se, když dostaneš sem tam k napsání PR článek či téma, které ti je trochu cizí ...občas se musíme pouštět i do méně příjemných oblastí, z nichž budeme v budoucnu těžit).
Nesmí ti chybět sebereflexe a selský rozum, budeš se totiž učit hodně věcí a není úplně prostor týden v kuse vysvětlovat, jak máš kopírovat data mezi tabulkami.
Nejlépe piš rovnou na email textukontrola@gmail.com, představ se mi, uveď představu o ceně, možnost nástupu ...a připoj i ukázky práce / psaní, případně cokoliv jiného, co by nás mohlo zajímat. Zatím děkuji.
18 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 22. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od AlfaBetWeb (3 hodnocení)
2. 6. 2022

Rychlá platba, skvělá komunikace. Doporučuji všem