Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Pepe je ready na online

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 15. 5. 2022
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Ahoj, mám ještě nějaký volný kapacity (spíš teda večery a víkendy, takže pro začátek nic velkýho) a rád bych se ponořil do novejch zajímavejch projektů.
S čím vám můžu pomoct? Je to komplexní digitál a sociální sítě - ať už se jedná o celkovou strategii, kreativní kampaně, bannerovou grafiku, FB/IG výkon pro e-shopy nebo třeba náborový kampaně.
V oboru se pohybuju sedmym rokem, kdy sem půlku času makal jako projekťák v jedný větší pražský reklamce - tam sem pochopil jak to všechno funguje a moh se učit na větších projektech od super lidí, až sem se dostal k vlastním klientům, kde sem se moh kreativně vyřádit. A ve volnym čase jsem třeba vytvořil rámeček na FB profilovky s Emmou Smetanou, který svýho času hrozně vybouchly. Jo a taky sem jako první dostal memes do oficiální komunikace politickejch stran na sociálních sítích, takže sem možná i docela vtipnej. Poslední tři roky dělám v liberecký agentuře, která se zaměřuje především na výkon pro e-shopy. To mě zase posunulo víc v obchodním pohledu a slušně jsem se naučil pracovat s konverzníma kampaněma pro e-shopy. Aktuálně třeba spravuju jeden s ročním obratem 150M, kde se starám o newslettery, grafiku, kreativu a tvorbu kampaní, který slušně prodávaj. Pracuju s funnelama - akvizice, remarketing, re-engagement. 
Jsem taková autonomní jednotka, která má digital jako koníček a rád sleduju trendy, aby to bylo všechno pořád aktuální a co nejvíc fresh. Dokážu připravit strategii, napsat copy, udělat vizuály a nastavit FB/IG kampaně nebo střihnout video. A co mě nebaví, nebo neumim, tak na to znám většinou jiný fajn lidi.
Moji klienti: Bonduelle, PPL, Microsoft, Sazka, Mondelez, Sexshop.cz, Stock, Strabag, AMC, Syner + desítky dalších.
Budu rád, jestli se ozvěte s nějakym projektem, kde bych mohl bejt přínosem. Nebudu tady rozepisovat s čim všim bych dokázal případně pomoct. Lepší bude se rovnou kontaktovat a probrat možnosti. Je jedno, jestli jste korporát a potřebujete na někoho delegovat “menší” úkoly, nebo startup, kterej hledá online marketéra. 
Jestli vás to zaujalo, tak se zkrátka ozvěte. Jestli si sedneme po lidský stránce a ten projekt bude dávat smysl, tak jsem ready!
Mějte fajn víkend
Pepe
29 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
6 hodnocení
členem od 22. 12. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od michal731 (69 hodnocení)
22. 10. 2019

Dodaná práce. I přes informaci, že platba byla zadána, žádná nedorazila. Je to již 3 měsíc.

ikona hodnoceni
od Tomáš Novák (31 hodnocení)
6. 8. 2018

Všetko OK, vynikajúca komunikácia

ikona hodnoceni
od XaNn (1 hodnocení)
23. 5. 2017

Rychlá platba, skvělá komunikace.

Další nabídky Více