Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

BulkGate doplněk pro Shoptet

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 5. 2022
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
35763
Co doplněk umožní?
  • Automatická Viber a SMS upozornění  pro zákazníky a správce e-shopu Shoptet
  • Cílené hromadné Viber a SMS kampaně s personalizovaným marketingovým obsahem
  • Konverzace - obousměrná komunikace se zákazníky
  • Vestavěný zkracovač adres URL
  • Přehledy a historie kampaní bohaté na informace pro vaši analytiku
  • Vyhodnocování kampaní v reálném čase
  • Možnost odhlásit se z odběru marketingových kampaní
  • Výkonné rozhraní API pro vlastní oznámení
  • Možnost vytvářet vlastní proměnné v textu oznámení
  • Pohodlný partnerský program Viber a SMS brány BulkGate
Hledáte spolehlivý, funkčně bohatý, ale zároveň intuitivní a snadno spravovatelný marketingový nástroj Viber a SMS s podporou automatizace oznámení? Právě jste ho našli! Doplněk BulkGate vám umožní snadno informovat zákazníky o stavu jejich objednávek, cíleně a personalizovaně propagovat vaše produkty, vést obousměrnou komunikaci a také plánovat hromadné marketingové kampaně a vyhodnocovat jejich úspěšnost na základě statistik a grafů.
To vše prostřednictvím kanálů SMS a Viber a na jednom místě. BulkGate je spolehlivá brána pro Viber a SMS díky přímému spojení s operátory v České republice, na Slovensku i v zahraničí. Společnost BulkGate je také výhradním oficiálním obchodním partnerem společnosti Rakuten Viber pro Českou republiku a Slovensko.
https://youtu.be/L2kSCa_sV7M?t=5
Informovaný zákazník je spokojený zákazník
Automatizujte zasílání newsletterů a oznámení a dosáhněte vyšší spokojenosti svých klientů díky personalizovanému přístupu. Budujte loajalitu zákazníků ke své značce a jejím službám nebo produktům.
Dobře cílená kampaň zvyšuje zisky
Cílené hromadné SMS a Viber kampaně s personalizovaným obsahem jsou tím správným způsobem, jak nabídnout klientům to, co je zajímá. Nabízejte své zboží nebo služby tam, kde je po nich skutečná poptávka, a maximalizujte své příjmy.
Mějte absolutní přehled o tom, co se děje ve vašem obchodě!
Pouze informovaný správce činí správná rozhodnutí a kroky. Nastavte si upozornění na důležité události v obchodě. Vytvoření nové objednávky, její zrušení nebo ubývající zásoby nejprodávanějších produktů, nic vám již neunikne. Předcházejte potenciálním problémům a mějte přehled o svém podnikání!
Komunikujte atraktivně za méně peněz
Získejte přes BulkGate ověřený firemní účet Viber a využijte všechny výhody firemních zpráv Viber. Síla vašich marketingových sdělení bude posílena obrázky, emotikony nebo interaktivními tlačítky. Do zprávy Viber se vejde až 6x více textu než do textové zprávy a stojí o polovinu méně.
Pro koho je doplněk určen?
Doplněk BulkGate Shoptet je určen pro firmy a podnikatele, kteří chtějí aktivně oslovovat své zákazníky, analyzovat své kampaně a na základě vyhodnocení zlepšovat komunikaci se zákazníky.
Doplněk je také určen pro ty, kteří potřebují rychle, levně a hlavně spolehlivě komunikovat se zákazníky svého e-shopu. Rychlé a spolehlivé  SMS zprávy nebo cenově výhodné a obsahově atraktivní Viber Business zprávy si otevřou a přečtou všichni vaši zákazníci, ať jsou kdekoli.
Proč si vybrat právě tento doplněk? 
  • Získáte do rukou jednoduchý marketingový nástroj s mnoha funkcemi.
  • Bleskové a spolehlivé doručování zpráv díky přímému spojení BulkGate s mobilními operátory i Viberem.
  • Intuitivní správa a plánování SMS a Viber kampaní šetří váš drahocenný čas a nervy. Věnujte je raději klientům a budování dobrého jména vaší značky.
  • Úprava textů notifikačních zpráv pomocí šablon pro všechny události ve vašem eshopu pro vás bude hračkou.
  • Personalizace zpráv pomocí proměnných polí a funkce skloňování jmen vytváří u zákazníka pocit, že Vám na něm záleží.
  • SMS opt-out - buďte vstřícní ke svým zákazníkům a umožněte jim odhlásit se z odběru obchodních oznámení. Máme několik řešení jak na to.
  • Pouze společnost BulkGate vám nabízí bezkonkurenčně nejvýhodnější kanál Viber Business s možností ušetřit až polovinu nákladů ve srovnání s SMS.
  • A v neposlední řadě mají profesionální a vždy přátelskou česky mluvící zákaznickou podporu.
Jak službu aktivovat?
Aktivovat a začít používat doplněk BulkGate je velmi snadné. Doplněk do svého Shoptetu přidáte kliknutím na tlačítko "Objednat doplněk".
V tuto chvíli je doplněk součástí vašeho Shoptetu a najdete ho pod názvem BulkGate v sekci "Propojení". Pro aktivaci doplňku je nutné mít vytvořený účet na portálu BulkGate.
  • Máte již BulkGate účet vytvořený? Klikněte na tlačítko "Přihlásit se" a zadejte přihlašovací údaje vašeho BulkGate účtu.
  • Nemáte BulkGate účet? Klikněte na tlačítko "Registrovat", které vás přesměruje do registrace na portálu. Zde naleznete podrobný návod jak se registrovat na Viber a SMS bráně BulkGate.
Po vytvoření účtu se již můžete přihlásit a začít naplno využívat BulkGate doplněk pro váš Shoptet.
31 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 18. 2. 2022
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více