Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám licenci na nejlepší eshopové řešení na trhu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 4. 2022
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Chystáte se expanzovat do zahraničí, potřebujete mít kvalitní eshopové (ecommerce) řešení na které je spolehnutí, je robustní, něco jako Shopify či Bigcommerce, ale bez placení provizí z prodeje a zcela připravené pro mezinárodní prodej (multi-měnovost, multi-jazyčnost)?
Shopware 6 ve verzi Proffesional je perfektní řešení.
Shopware 6 je jedno z nejlepších řešení na světovém trhu. Zvláště pro evropské nebo mezinárodní prodejce. Za nízký jednorázový poplatek získáte ecommerce řešení, které těží z dlouholeté historie, ale zároveň bylo kompletně přeprogramováno na nejmodernější technologie a postupy. Je to řešení které vám pomůže růst a nenarazíte na omezení. Hlavní výhoda je úplná propracovanost multi-jazyčnosti a multi-store funkcionality. Moderní prvky jako flow-manager či Rule-builder jsou napřed před konkurencí. Pár kliky si vytvoříte pravidla, která by jinak byla drahá naprogramovat a vše by to byly custom úpravy. Je to opravdu dobré řešení pro eshopaře, kteří to myslí vážně, chtějí růst a prodávat na více trzích.
Zároveň má plnou funkcionalitu multi-store, tedy provozu zcela oddělených eshopů v jedné administraci. Je to robustní řešení typu Magento Enterprise, Shopify Pro, Bigcommerce či řešení naprogramovaných na míru, které ale stojí od 1 mil. Kč a více. Zde získáte ve skutečnosti mnohem víc (modernější technologie, stálý vývoj, podporu), vše je uděláno jako API first.
Jediná nevýhoda tohoto řešení aktuálně je, že ač je mnoho rozšíření a pluginů, tak pro například GoPay či Zásilkovnu není přímo plugin, tzn. muselo by se dodělat.
Prodáváme licenci, protože jsme z důvodu změny na trhu projekt ukončili a dále jej nerozvíjíme.
Je to licence na neomezenou domu s instalací na vlastní server. Jednorázová cena. Běžná cena je 2495 €, po slevě 1746 €. Ozvěte se a domluvíme se. Kontaktujte mě zde. Rád vysvětlím další věci a poradím s konkrétní věcí.  
Například Shoptet Premium https://www.shoptetpremium.cz/ stojí přes 20.000 měsíčně a kromě připravenosti na České/Slovenské prostředí toho moc nenabízí. Tedy tady se Vám investice velmi rychle vrátí.
58 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 13. 9. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E