Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej e-shopu herbarka.cz (byliny pro ženy)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 26. 4. 2022
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
prodáváme rozjetý e-shop herbarka.cz
e-shop na nové doméně od r. 2017. Vytvořen v roce 2018 na míru, včetně grafického návrhu a šablony. Administrace vlastní, od společnosti, která e-shop vyvíjela. Obsahuje vše potřebné pro fungující e-shop - přidávání sortimentu, skupiny sortimentu, tagy, objednávky, vystavování faktur, mailing, blog, modul české pošty, příprava pro zásilkovnu apod.
Na e-shopu je vše postaveno od nuly. Hlavní poslání e-shopu je prodávat bylinné směsi ženám na jejich obtíže, zmírnit, či pomoci zvládnout různé příznaky nemoci přírodní cestou. Prodávaný sortiment na webu jsou tedy byliny a bylinné směsi dle vlastních receptur. Receptury nejsou nijak smyšlené, ale sestavené dle zkušeností získaných z odborných seminářů a desítek knih. Stejně tak je poslání webu dělat osvětu a psát blog o různých ženských obtížích a jak na ně vyzrát přírodní cestou – opět všechny články jsou originál, odborně napsané dle získaných znalostí ze seminářů a zkušeností.
Textace tvrzení o bylinkách dle směrnic EU, několikrát konzultování s pracovníky SZPI (státní zem. potr. inspekce). Na popiscích sortimentu se podílely copywriterky.
Od dodavatelů bylin se odebíralo za velkoobchodní ceny, sklad je ale nyní 0,- - byliny se prodaly místní kamenné bylinkové prodejně. V ceně jsme ochotni dodat samozřejmě i veškeré know-how, grafické podklady na štítky apod. Také dodáme analýzy klíčových slov, které dělali odborníci. Podrobný model cenotvorby v Excelu, excel pro výpočet poměrů bylin a další věci, které jsme pro e-shop dělali.
Model e-shopu:
Nakupovaly se jednotlivé byliny od 2-3 dodavatelů, většinou po 1 Kg a více z důvodu lepší ceny. Každá směs má vlastní recepturu, tzn. jednotlivé byliny se smíchají ve správním poměru, dají do papírového sáčku, opatří štítkem (popis, složení), zabalí do krabice a pošlou přes Poštu.
Návštěvnost chodila zpočátku hlavně díky bylinným směsím na ženské problémy, které na jiných e-shopech nejsou. Postupem času se návštěvnost zvedala také díky edukativním článkům.
Během roku 2021 jsme začali oslovovat o spolupráci nějaké blogy, projekty…takže nějaký malý linkbuilding.
PPC reklamy jsme zapínali až v prosinci 2021. Google Ads + Sklik a e-shop zaznamenal větší růst objednávek. Kampaně jsou již nastaveny, akorát pozastaveny, vše prováděl PPC specialista.
FB reklamy taktéž – vše na facebooku nastaveno a postupně se s kampaněmi začínalo.
FB stránka: https://www.facebook.com/herbarkacz 1 462 lidí to sleduje
Instagram: https://www.instagram.com/herbarkacz 2891 sledujících
Pár čísel:
Průměrná hodnota objednávky za poslední 3 měsíce: 586,-
Průměrná marže na namíchaném balíčku bylinné směsi: 54% (k dispozici podrobná cenotvorba v excelu pro každou směs)
Screen z ahrefs (dashboard):
35713
Náhled z Google Analytics:
35714
Podrobné sledování nákladů a výnosů za poslední 3 měsíce:
35715
Nebojte se zeptat na jakékoli další informace.
80 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 6. 1. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E