Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Potřebuji otestovat nové Chrome rozšíření

Tlustoch
verified
rating uzivatele
15. 2. 2022 21:32:40
Ahojte, napsal jsem své první Chrome rozšíření a potřebuji nějaké odvážlivce pro otestování. Je to samozřejmě javascript, takže pokud umíte koukat do konzole a tak, tak byste měli postřehnout, když bude něco špatně.
Díky!
WebShopping Assistant - Internetový obchod Chrome
Microsoft Edge Addons
A když, tak mi dejte vědět, jestli byste to používali. Je to moje první rozšíření, tak mám dvě možnosti: shrábnout zkušenosti a jít od toho, nebo to trochu rozvinout dále, jestli to někdo bude považovat za užitečné.
15. 2. 2022 21:32:40
https://webtrh.cz/diskuse/potrebuji-otestovat-nove-chrome-rozsireni/#reply1498204
Jan Kuthan
verified
rating uzivatele
(48 hodnocení)
16. 2. 2022 19:23:11
Je to super :) nápad se mi líbí, ale mám pocit, že Heureka za podobnou věc dostala kdysi docela dobře na hubu :) - rozšíření zkusím
16. 2. 2022 19:23:11
https://webtrh.cz/diskuse/potrebuji-otestovat-nove-chrome-rozsireni/#reply1498203
Tlustoch
verified
rating uzivatele
16. 2. 2022 19:35:38
Díky! A máš naprosto pravdu a nejen Heuréka. Jako počítám s tím, že mě nějaký právník může smáhnout, to je riziko. Ale udělal jsem si domácí úkol a narazil jsem na ten dopis, co právníci psali podobnému rozšíření a snažil jsem se vyhovět všemu, co tam psali, abych nudělal stejnou chybu:
Na základě právní analýzy považujeme plugin za nezákonný a rádi bychom vás požádali o jeho okamžité odstranění. Níže naleznete seznam odůvodnění:
Plugin Heuréka na Alze porušuje ust. § 2982 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, která považuje parazitování na pověsti jiného soutěžitele za protiprávní jednání. Plugin parazituje na Alze ve prospěch Heuréky, která z tohoto pluginu generuje zisk. Hodnota brandu Alzy se pohybuje v řádu miliard Kč, čímž je intenzita protiprávního jednání umocněna na kritickou úroveň.
Plugin Heuréka na Alze porušuje ust. § 2980 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, podle kterého je protiprávním srovnáním to srovnání, která zamlčuje podstatné prvky, na základě kterých se zákazníci rozhodují o koupi. Plugin Heuréka na Alze protiprávním způsobem srovnává produkty nabízené Alzou se zbožím nabízeným Heurékou. Při srovnání v pluginu je jediným rozhodujícím kritériem cena a ostatní prvky, které jsou pro srovnání důležité, jsou zamlčeny. Např. není zmíněno, že Alza na rozdíl od ostatních e-shopů doručuje zboží nejrychleji a nejspolehlivěji. Dále není zmíněno, že Alza má nejlepší a nejpohodlnější reklamační řízení, kdy mj. reklamace do 1 000 Kč řeší Alza na místě a 53 % všech reklamovaných produktů vymění za nové do 24 hodin. To samé v případě zákaznické podpory, kterou má Alza dostupnou NONSTOP. Tyto služby e-shopy na Heuréce zpravidla nenabízejí (viz https://www.alza.cz/ar­ticle/nejspolehlivejsi-internetovy-obchod-v-CR-3748.htm).
Plugin Heuréka na Alze porušuje ust. § 5 odst. 2 zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, který považuje za protiprávní a klamavou tu obchodní praktiku, která obsahuje pravdivou informaci a může vést spotřebitele k rozhodnutí ohledně koupě, které by jinak neučinil, pokud jakýmkoli způsobem uvádí nebo je schopna uvést spotřebitele v omyl ohledně hlavních znaků výrobku nebo služby, jako jsou mimo jiné podle zákona „údaje o jejich dostupnosti, výhodách, poprodejním servisu a vyřizování reklamací a stížností, výrobním postupu a datu výroby nebo dodání, způsobu dodání“.
Na základě výše uvedeného Vás tímto žádáme o okamžité a trvalé odstranění tohoto pluginu, abychom nebyli nuceni postupovat cestou předžalobní výzvy a předběžného opatření následovaného samotnou žalobou.
Nemám nic společného s žádným ochodem ani Heurékou. Nepoužívám v názvu Alzu ani v popisu. Jasně vysvětluji, že srovnávám jen cenu atd.atd.
No, ale nalijme si čistého vína, dělám to zdarma, nic za to nemám, tak kdyby dělali potíže... tak to raději smažu, ledaže by to používalo fakt dost lidí, aby mi to byl líto.
16. 2. 2022 19:35:38
https://webtrh.cz/diskuse/potrebuji-otestovat-nove-chrome-rozsireni/#reply1498202
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit