Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

2x e-shop s náhradními díly na motorové pily, vyžínače a sekačky pro Slovenský trh

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 28. 1. 2022
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
Nabízíme k prodeji dva e-shopy jako celek (LV-diely.sk / pily-krovinorezy.sk) zaměřující se na prodej náhradních dílů na motorové pily, vyžínače, motorové sekačky, traktory atd. E-shopy jsou určeny výhradně k prodeji na území Slovenské republiky. Doposud se jednalo o prodej dílů na formě spolupráce Dropshipping (přeposílání zpracovaných objednávek VO dodavateli). Od 1. dubna 2021 změněno na systém B2B (veškeré zboží se musí objednávat od dodavatele na váš sklad a poté zasílat koncovému zákazníkovi). Měsíční fakturace provize se pohybovala mezi 30.000,- až 60.000,- vč. DPH dle sezónnosti (vše doložitelné fakturami).
-  VO marže je nastavena na 20%
- přímé napojení na dodavatele
- feed je nastaven a aktualizován denně
- rychlost dodávek objednaného zboží 1-2 pracovní dny
LV-diely.sk:
běžící na e-shopu-rychle předplaceno do 30. 09. 2022 doména registrována 10. 09. 2015.
Průměrná návštěvnost za měsíc: 8300 unikátních návštěvníků
Průměrná míra opuštění za měsíc: 53
Celkový obrat (za rok): 99.000 Eur / 2.500.000,-
Na slovenské mutaci e-shopu tvořen ze začátku Blog pro posílení SEO, ve vyhledavačích jsou některé články na prvních místech. Veškeré zboží prezentováno na e-shopu je nahráno pomocí feedu od dodavatele. Od 01. 04. 2021 pozastaven prodej – návštěvnost stále stejná, denně volají a píší zákazníci, kdy opět bude e-shop v provozu. Součástí jsou OP na míru. Po celou dobu provozu nebyla nikdy spuštěna žádná reklama ani placená propagace, vše pouze organic a stálí zákazníci!
Pily-krovinorezy.sk:
běžící na e-shopu-rychle předplaceno do 06. 08. 2022 doména registrována 02. 08. 2017.
Průměrná návštěvnost za měsíc: 2000 unikátních návštěvníků
Průměrná míra opuštění za měsíc: 50
Celkový obrat (za rok): 18.000 Eur / 500.000,-
Druhý slovenský e-shop založen pro podporu prodeje na Slovensku. Veškeré zboží prezentováno na e-shopu je nahráno pomocí feedu od dodavatele. Od 01. 04. 2021 pozastaven prodej – návštěvnost stále stejná, denně volají a píší zákazníci, kdy opět bude e-shop v provozu. Součástí jsou OP na míru. Po celou dobu provozu nebyla nikdy spuštěna žádná reklama ani placená propagace, vše pouze organic a stálí zákazníci!
Pokud byste rozuměli zahradní technice, motorovým pilám, křovinořezům atd.. Bylo by výhodou, neboť některé dotazy jsou technického rázu. Telefonní linka byla vytížena denně v průměru 1-2h + e-mailová komunikace (řešení objednávek, dotazy atd..) 
V nynější VO spolupráci je dobré vlastnit (není podmínkou) i nějaký menší sklad (kamennou prodejnu) nebo místo pro balení a distribuci. Ze začátku bude nejspíše zapotřebí investovat i do skladových položek, případně by se dalo zkusit i bez skladu, ale je nutné počítat s delší dobou dodání k zákazníkovi 3-5 pracovních dní od objednání (lze nastavit v e-shopu).
V nejslabších dnech se zasílalo denně cca 10 objednávek, průměrně kolem 20-30 objednávek a v nejsilnějších dnech i více jak 30 objednávek denně. Konkurence u tohoto sortimentu zboží na území Slovenska je téměř nulová.
Můžeme říci, že spojení LV-Diely a Pily-krovinorezy jsou v SK v povědomí, zákazníci kteří volají a dělají objednávky, nás kontaktují na doporučení např. známého apod. Případně se na nás obrací jako stálí zákazníci.
Součástí prodeje je:
- Výše uvedené e-shopy
- Domény, na kterých jsou e-shopy registrovány
- E-mailové schránky
- Kontakt a registrace na VO dodavatele
- Know How (komunikace se zákazníky, prodej…)
- Případná pomoc při změně kontaktů, údajů atd. v administraci v případě koupě
Nabízíme z hlediska změny VO spolupráce, časových důvodů a již nedostačujících skladových prostor. Zabýváme se i jiným sortimentem a tento je již bohužel nad naše síly, i když se jedná o poměrně ziskové portfolio.
V případě dalších dotazů mne prosím kontaktujte na tel. 723 255 786
Samozřejmě není problém uskutečnit osobní schůzku a vše předvést a ukázat.
Uvedená prodejní cena je bez DPH a odpovídá tomu, že e-shopy jsou od 1. dubna 2021 pozastaveny. Požadovaná částka je reálně splatitelná za pár měsíců provozu pro zkušené lidi z oboru.
POZOR! Od 1. ledna 2022 díky novelizaci zákona ohledně cookie lišty jsou již informace z Google Analytics zkreslené.
44 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 30. 10. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E