Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Partner/investor pro expanzi s vlastními produkty do světa.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 21. 1. 2022
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
provozujeme internetový eshop s vlastní výrobou interiérových dekorací, dárků a fotodárků. Aktuálně máme přes 6 000 produktů ve 38 000 variantách, které si sami navrhujeme, vyrábíme a dále i prodáváme.  Na eshopu pracujeme nepřetržitě 6 let, kdy první čtyři roky jsme vytvářeli grafické návrhy, vymýšleli výrobní procesy a nastavovali kompletní workflow. Poslední roky, kdy už máme většinu výrobních procesů vyladěných jsme zřídili obchodní část a začali prodávat.(již jsme prodávali i dříve, ale ne aktivně) Výsledky byly na tolik dobré, že za první rok i přes to že jsme do prodeje investovali 50% aktivity jsme se dostali do bodu zvratu. 
Plán:
Díky výsledkům v CZ jsme se rozhodli expandovat do světa, vlastníme všechny důležité domény do celého světa, kam plánujeme jít. Již pracujeme na překladech a tento rok chceme spustit 2-3 nových trhů a pak každý rok přidávat další. Výsledkem toho by měl být celosvětový eshop vyrábějící a prodávající dárkové zboží na všechny příležitosti pro kohokoliv.
Rok 2022 plánujeme obrat více jak 30 mil.
Počáteční investice byly natolik velké do výrobních strojů a celkového řešení, že máme nedostatek prostředků kolik bychom potřebovali pro náš rychlý růst, přestěhování se do větších prostorů a dokoupení nových dalších technologií, proto jsme se rozhodli prodat část společnosti nebo přenechat část podílu nějakému partnerovi / investorovi.
Aktuální informace o společnosti:
název eshopu: www.SABLIO.cz 
počet zaměstnanců: 8 +6 externistů (na vánoční sezónu pak navíc 8 až 10 brigádníků)
hmotný majetek společnosti: 6,4 mil.
nehmotný majetek společnosti 2,8 mil.
marže: 40-80%
obrat v roce 2021 byl 16 mil. Kč
obrat v roce 2020 byl 13,6 mil. Kč,  kdy 80% obratu tvoří 4Q, zde jsme teprve začínali aktivně prodávat a ne všude se nám to povedlo zprovoznit.
obrat v roce 2019 byl 5,5 mil.
A proč v roce 2022 plánujeme tak velký skok a obrat na 30mil. Kč, Protože poslední rok jsme domlouvali nová prodejní místa a expanzi tj. Mall, Alza, Amazon, expanze na Slovensko a Německo a samozřejmě je potřeba započíst i organický růst společnosti, který již 5. rokem pravidlem a již nyní v lednu 2022 máme 20% nárůst než minulý leden 2021.
Pokud byste měli zájem se zapojit k nám do projektu ozvěte se, budu rád za jakoukoliv příležitost jak posunout rychleji projekt kupředu.
Pro drobné investory - společnost budeme nově zakládat s právní formou a.s. a je možné investovat i menší částky.
Zájemcům budou poskytnuty veškeré podklady, včetně nezávislého ohodnocení společnosti. 
Pro první kontakt prosím použijte mail:  petr@sablio.cz 
54 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 30. 1. 2021
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více