Zadejte hledaný výraz...

3krát: web copywriter (automotive, jednoduché i technické články)

Zdravím všechny,
do naší online redakce hledám z důvodu rostoucího objemu práce tři redaktory na psaní článků pro web zaměřený na auta. Posilu potřebujeme jak pro technické články, tak pro ty obecné (typicky jde o popis bouraček, zásah policistů, honičky na silnicích ...a někdy zavzpomínáme na legendy – neměl/a byt mít proto problém s jednoduchým popisem s minimem technických údajů).
Není nutné psát každý den, ani v pevnou hodinu; důležité je, abychom měli články z tvé strany hotové do určeného data do 12:00 (jestli je napíšeš dva dny předem všechny, nebo si je necháš na dopoledne, to je na tobě).
Články ti budeme zadávat pravidelně dle dohodnutého počtu, a to vždy začátkem týdne tak, abys je průběžně odevzdával/a (první třeba za 2 dny, další za 3, další za 5 atd.). Témata zadáváme prostřednictvím online tabulek od Googlu, kam si rovnou práci eviduješ.
Ideální bude, pokud můžeš fakturovat, ale zvládneme i DPP; v obou případech probíhá výplata jednou měsíčně do 20. dne v měsíci, faktury standardně proplácíme do 10. dne (tedy dříve než mzdy).
- odměna za obecné články: za 1 NS textu je zpočátku 80 Kč, a bude-li práce dobrá, můžeme navýšit klidně po prvním týdnu (musí být plněny standardy tvorby a text být čtivý). Jedná se zpravidla o popis nehod a zpravodajství.
- odměna za odborné články: za 1 NS textu nabídneme od 150 Kč (rovněž platí, že musí být plněny standardy tvorby). V tomto případě musíš umět popsat spojku, převodovku, motor, kola (nejsou to jen pneumatiky) ...no zkrátka tu auto znát co nejlépe skrz naskrz.
Texty po napsání vkládáš do administrace a nastavíš jim potřebné vlastnosti (máme návody, s nimiž to pak trvá jenom chvilku!).
Preferuji někoho, kdo už ve WP pracoval a zvládá vlastní tvorbu (žádný tupý opis zdroje či Google překlad netoleruji, takové články odmítneme). Vzhledem k povaze článků a jednotným standardům tvorby si naši redaktoři průměrně vydělávají od 200 do 300 Kč za hodinu, málokdy jdou pod tuto hranici (sestaveno dle odpovědí redaktorů). Tvorba jednoho článku přitom běžně zabere 30 až 45 minut (rovněž sestaveno dle odpovědí redaktorů).
Prvotní kontakt prosím na email textukontrola@gmail.com, a pokud si plácneme, komunikujeme přes Telegram, kde máme celou redakci (funguje i na PC). V emailu mi o sobě aspoň něco řekněte, stačí dva řádky.
Odpověď si zaslouží všichni. Děkuji, LA
27 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 22. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od AlfaBetWeb (3 hodnocení)
2. 6. 2022

Rychlá platba, skvělá komunikace. Doporučuji všem

Další poptávky Více