Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Zdvojnásobte svůj vklad během pár měsíců chytrou investicí do největší finanční inovace 21. století

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 1. 12. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Povím Vám příběh, který se opravdu stal. A během toho Vám prozradím, jak můžete minimálně zdvojnásobit svou investici za pouhých několik měsíců.
Na konci roku 2020 jsem se náhodou dostal ke kryptoměnám. Začal jsem zuřivě číst vše, co se dá, abych se vzdělal a pochopil, proč jsou kryptoměny tou nejlepší investicí naší doby. Proč se vyplatí do nich investovat. Proč jsou zajímavější, než tradiční investiční cesty jako jsou akcie, zlato nebo fintech firmy. Během několika dní jsem přečetl 5 knih, prostudoval řadu webových stránek a shlédl spoustu Youtube videí.
První zkušenost: Zdvojnásobil jsem vklad za pouhý jediný měsíc
Na běžném bankovním účtě jsem v té chvíli měl necelých 100 tisíc korun. Byla to má finanční rezerva. Neváhal jsem. Celou rezervu jsem investoval do několika kryptoměn, o kterých jsem byl přesvědčen, že půjdou nahoru. Uběhl jediný měsíc a světe div se, zdvojnásobil jsem svůj vklad. Připadal jsem si jako finanční génius. Bylo to tak jednoduché!
Vzpomněl jsem si na všechny ty roky tvrdé práce s forexem a akciemi. Vzpomněl jsem si jak jsem se trápil s technickou a fundamentální analýzou, jak moc jsem se snažil naučit trading a jak jsem vždycky skončil spálením svého účtu a peníze byly navždy pryč.
S kryptoměnami to ale bylo úplně něco jiného. Použil jsem jen znalosti, co jsem se naučil z knih a zbytek bylo obecně dobré klima, protože v té době Bitcoin rychle rostl a sebou nahoru bral většinu altcoinů (dalších kryptoměn).
Druhá zkušenost: Jen si počkej, zajíci
Bitcoin mezitím vyrostl na nejvyšší hodnotu ve své historii. Věděl jsem, že investovat do něj když je na vrcholu by byla obrovská chyba a že bude padat. A tak jsem čekal. Spadl na 50 tisíc dolarů. Čekal jsem. Spadl na 40 tisíc dolarů. Čekal jsem, ale moje ruka už škubala a slabý hlásek někde v hlavě mi říkal, ať koupím. Řekl jsem mu, ať na to zapomene. Pak spadl na 30 tisíc dolarů. Hlásek se znovu ozval. Opět jsem řekl ne. A když Bitcoin klesl pod 30 tisíc dolarů, okamžitě jsem do něj nacpal všechny peníze. Zajímá Vás jak to dopadlo?
Podívejte se na cenu Bitcoinu dnes. Opět jsem zdvojnásobil svoje peníze. Během několika málo měsíců. Ne, ještě nejsem milionář, ale mám úctyhodných cca 425 tisíc korun. Na začátku jsem měl necelých 100 tisíc. Takže jsem dosáhl zhodnocení v řádu stovek procent. Za necelý rok. To není špatný, když vezmete v úvahu, že před rokem jsem ani nevěděl, že nějaké kryptoměny jsou.
Jak jsem to udělal? A můžete to udělat i Vy?
1. Nenakoupil jsem na vrcholu trhu, počkal jsem si na korekci
2. Vybral jsem kryptoměny, které mají rychlé blockchainy, jsou schopny zpracovat tisíce, desítky tisíc transakcí za sekundu
3. Dal jsem peníze do Bitcoinu, protože je po něm obrovská poptávka a každé cca čtyři roky se rychlost jeho těžby snižuje o 50 %
4. Vybral jsem si projekty ***************************************************
5. A taky jsem investoval do ************************************************
Zajímají Vás body 4 a 5?
Chcete vědět, do čeho teď investuji?
Napište mi zprávu, nebo rovnou zavolejte.
jakub.pajer@gmail.com
607 830 463
P.S. Varování - nejsem a rozhodně ani nechci být Váš finanční poradce. To jsou panáci, kteří vám doporučují investovat do podílových fondů a nazývají to dynamickým investováním, ačkoliv vám to ročně hodí 10%. Nepomůžu vám investovat, jen Vám ukážu, jak jsem to udělal já a pak je jen na Vás, jakou cestou se vydáte.
P.S.2 Kryptoměny tu zůstanou, navzdory všem bombastickým clickbait článkům, že budou zakázány. Jak chcete zakázat decentralizovanou síť propojených počítačů z celého světa, které mezi sebou sdílejí a spoluvytváří blockchain? Podařilo se snad někdy úřadům nebo vládám zakázat torrenty? Ne. A to samé platí pro Bitcoin a další kryptoměny. A jestli nějaká země zakáže přístup do krypto směnárny, tak existuje vynález zvaný VPN, díky kterému můžete vesele obchodovat dál, nebo snad ne?
Kontaktujte mě ještě dnes.
Teď je ideální příležitost investovat.
Konec roku a začátek dalšího se obvykle nese ve znamení rychlého růstu kryptoměn.
Analytici očekávají, že Bitcoin dosáhne v následujících týdnech ceny 100 tisíc dolarů. To je téměř dvojnásobek jeho aktuální hodnoty!
Pokud máte pochybnosti o růstu, spočítejte si celkovou kapitalizaci trhu s Bitcoinem. Zjistíte, že to je cca pouhých 10% kapitalizace trhu se zlatem!
Čím dál více institucí a velkých investičních skupin do Bitcoinu přímo i nepřímo investuje. A tento trend bude pokračovat.
Kontaktujte mě.
Jakub Pajer
jakub.pajer@gmail.com
607 830 463
21 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
9 hodnocení
členem od 9. 11. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od pedrosa (6 hodnocení)
18. 1. 2024

Dodaná jen minimální část práce, sama o sobě k ničemu. Na reklamaci nebrán absolutně žádný zřetel, viz můj příspěvek zde: https://webtrh.cz/diskuse/varovani-nespolupracovat-s-jakubem-pajerem-na-wt-jako-ir0n/

ikona hodnoceni
od bustocz (5 hodnocení)
28. 12. 2023

Výborná spolupráce, doporučuji

ikona hodnoceni
od FreshMill (11 hodnocení)
6. 10. 2022

Super spolupráce! Doporučuji

Další nabídky Více