Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

WordPress plugin – panel se zobrazením údajů z Alexa.com

Mám stránku s recenzemi různých společností (webů) a potřeboval bych vytvořit plugin, díky kterému si budu moci u jednotlivých recenzí zobrazit nad pravým sidebarem  u recenzí panel, kde si budu moci vlozit reklamu anebo video a kde se mi zobrazi na zaklade zadané www adresy informace s aktuálními údaji o návštěvnosti webu (konkrétně denní návštěvnost a návštěvnost dle země).
Mohlo by to možná fungovat tak, že u každé recenze (ve wp šabloně je udělaná sekce recenze) by byl formulář, ve kterém bych měl možnost textového pole ( pro vložení reklamy, videa apod) a dále možnost zadat adresu webu (url), díky čemuž by se zobrazily data o návštěvnosti této domény. Pokud by byl tento formulář aktivovaný, přidal by se vpravo panel nad pravý sidebar.
Data o návštěvnosti by se braly pomocí API z Alexa.com (anebo jiného servisu, na screenu mám vizualizaci ze similarweb.com, která se mi líbí, akorat mi přišlo že Alexa má to Api možná jednodušší a levnější..).. Počítám že budu mít na webu kolem 600-800 recenzi ruznych stránek, a byl bych rád kdyby se ta data aktualizovala jednou denně. Navíc mám tento web v několik jazykových variantách (AR, PT, FR, RO, RU...), takže bych potřeboval vymyslet to tak, aby ten transfer dat nebyl mesicne moc drahy (nemam predstavu kolik takovy objem dat muze stat v pripade vyse zmíněného objemu, treba to nebude az tak moc kdyz by se ty data stahovaly pro kazdou jazykovou variantu webu zvláš - ale možnáí by bylo třeba stahovat je někam centrálně a pak odsud si je brát na každou jazykovou variantu webu zvlášť.. Těch variant mám asi tak 10, takže cca 800 recenzi x 10 webů - aktualizace jednou denně).
Byl bych rád, kdyby se tento panel umístil přímo do konkrétní šablony a vypadal graficky tak, jak na obrázku níže. 34914
30 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
9 hodnocení
členem od 8. 4. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Pavel (3 hodnocení)
10. 5. 2022

Doporučuji.

ikona hodnoceni
od Vojtěch Zikmund (2 hodnocení)
15. 3. 2017

Rychlá komunikace, bezproblémové zadání i platba

ikona hodnoceni
od Ovie (228 hodnocení)
23. 3. 2016

Fajn spolupráce, díky a doporučuji! 🙂

Další poptávky Více