Zadejte hledaný výraz...

Hledáme tvůrčího grafika

Dobrý den,
pro rozšíření našeho portfolia produktů hledáme šikovného a zkušeného tvůrčího grafika pro spolupráci při tvorbě grafických návrhů posterů příp. autora vlastních grafických návrhů pro spolupráci na vytvoření grafických návrhů dle našeho zadání. Jedná se o přípravu pro výrobu plakátů s retro tematikou. Máme hrubou představu jak by měly jednotlivé motivy vypadat a potřebujeme někoho kdo je převede do grafické podoby dle našich požadavků. Pokud máš zajímavé tvůrčí myšlení určitě se ozvi. Podmínkou je velice dobrá znalost postupů při tvorbě grafických návrhů a následně i podkladů pro vlastní tisk.
Hledáme, někoho tvůrčího a kreativního s vlastními myšlenkami. V případě, oboustranné spokojenosti bych rád navázal dlouhodobou spolupráci.
Prosím o nabídku a zaslání reference nebo ukázky Vaší tvorby (nejlépe odkaz na Váš vlastní web apod.) s případnou Vaší cenovou nabídkou za hodinu (abych si mohl udělat aspoň hrubou představu o finanční náročnosti). Vím, že těch informací není moc , nicméně eshop mám více než 20 let a celkem odhadnu co se dá stihnout za hodinu. Prosím též o zaslání telefonického kontaktu na Vás.
Prosím neposílejte mi odkazy na zaheslovaná úložiště, galerie na FB (FB nemám), ke stažení přes úschovnu nebo odpovědi bez referencí.
Hledám někoho šikovného a v případě úspěšných realizací je možné se domluvit na dlouhodobější spolupráci. Nehledám nejlevnější cenu ale dobrý poměr cena / výkon. Preferuji kvalitu před kvantitou.
Děkuji za Vaše nabídky.
40 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 26. 5. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od David Shejbal (2 hodnocení)
10. 2. 2022

Příjemná komunikace, okamžitá platba. Děkuji a Doporučuji

Další poptávky Více