Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Úpravy a vývoj webu

Dobrý den, jsme platforma Volej Ferdu , která zastřešuje a koordinuje firmy a řemeslníky, fungujeme cca 9 let a stále se vyvíjíme. Posledním rokem procházíme transformací, měníme způsob fungování a chceme růst a rozšiřovat se, proto bychom potřebovali uskutečnit nějaké změny prozatím na současném webu a dále pak plánujeme vytvořit nový web. Jelikož současný web je vytvořený ve vlastním frameworku v PHP, je obtížné ho upravovat někým, kdo to nezná. Hledáme člověka (spíše jednotlivce než firmu), který by byl schopný udělat nějaké změny na současném webu a v horizontu cca roku pak vytvořil nový web dle našeho zadání.
Hledáme dlouhodobou spolupráci, ideálně bychom rádi našli někoho, koho by celý náš projekt oslovil a měl by zájem být součástí naší společnosti, to by bylo otázkou dohody.
Primárně se soustředíme na získávání zakázek stavebního charakteru, renovace oken a dveří a výrobu oken a dveří, zemní a výkopové práce ale i další druhy práce na jedné straně a na straně druhé předáváme ke zpracování našim členům (firmy a řemeslníci). Za zprostředkování dokončených zakázek si účtujeme určitou provizi. Každý člen má mobilní aplikaci, kde je veškerá správa zakázek, pokladna atd. Působíme zatím v Praze, ale máme v plánu rozšířit v budoucnu i do dalších měst.
Budeme se těšit na kontakt s vámi!
39 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 29. 10. 2021
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Stanektech.cz (70 hodnocení)
27. 8. 2022

Další poptávky Více