Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kompletní balíček Webové Stránky

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 21. 10. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Proč chtít webové stránky?
Spousta malých podnikatelů se mě vždy ptá, k čemu vlastně potřebují webové stránky? Většina z nich vlastní facebookovou page a mají pocit, že se na sociálních médiích reprezentují dostatečně. Záměrně jsem tyto podnikatele uvedl jako "malé", protože žádná větší důvěryhodná firma, by se bez webových stránek neobešla. A webová stránka je jedním z největších ukazatelů důvěryhodnosti. 40% zákazníků nedůvěřuje firmě, který nemá webové stránky. Samozřejmě má webová stránka ohromné množství přímějších výhod.
Webová stránka pomůže Vašemu podnikání sehnat nové zákazníky, rozšířit pole působnosti a lépe porozumět potřebám vašich zákazníků a zvýšit tak zisk a hodnotu firmy.
Jaká by měla webová stránka být?
Webová stránka by měla být pro zákazníka jednoduchá a snadno pochopitelná. Dobře vytvořená webová stránka vede návštěvníka od doby, co se na stránku připojí, až do bodu kdy se stane Vaším klientem. Dobrá stránka informuje a reprezentuje hodnoty co firma představuje.
Webová stránka by měla být rychlá, protože zákazník nechce čekat, než se stránka načte. Průměrný zákazník nečeká déle než 3 vteřiny na načtení stránky. Rozhodně nechcete ztratit zákazníky kvůli rychlosti.
Kvalitní stránka má dobré SEO. SEO je optimalizace pro vyhledávače, což v podstatě znamená, že se bude zobrazovat výše vy vyhledávání internetovými vyhledavači jako je Seznam nebo Google. Většina přístupů na stránku, je právě přes Seznam nebo Google, proto je pro úspěch webu kritické, aby byla stránka optimalizovaná pro vyhledávače.
Kolem 60% přístupu na stránku je z mobilního zařízení. V dnešní době je proto nutné mít takové webové stránky, které se zobrazují dobře jak na počítači, tak i na telefonu nebo tabletu.
Balíček obsahuje:
  • UX/UI návrh
  • Demo stránky
  • Samotná webová stránka (front-end, back-end)
  • Databáze, v případě potřeby
  • Google analytika
  • Google business
  • SEO
  • Zřízení reklamy Google/Seznam
Nabízím tedy moderní, stylovou, rychlou webovou stránku, která je optimalizovaná pro mobilní zařízení. Stránku, která má dobré SEO a zabudované nástroje, díky kterým lépe porozumíte vašim klientům.
Pokud máte zájem posunout Vaše podnikání o krok dopředu, neváhejte mě kontaktovat.
Adam Zachoval
email: adamzachoval1@gmail.com
telefon: +420 732 106 340
15 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 10. 11. 2020
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více