Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Redaktor pro armádní tématiku (historie, příběhy, události)

Zdravím všechny,
pro web zaměřený na armádu hledáme dalšího redaktora / web copywritera, který se ujme jednodušších témat (nic vyloženě technického psát nebudete). Primárně potřebujeme pokrýt tyto okruhy:
- historie (fakta jsou pevně dána, tvým úkolem bude napsat třeba o vylodění v Normandii, bitvě o Berlín, o tažení nacistů na Moskvu atp.)
- příběhy (typicky příběh nějakého vojáka, případně o pátrací akci; např. když se ztratil Benito Mussolini, kterého pak hledali a našli nacisté ve spolupráci s okultisty, nebo třeba popis největších zrádců vojenské historie)
- události (obvykle zadán v cz jazyce a jde např. o informování, že armáda dostane nové houfnice, o nichž zmíníš pár faktů ze zdroje, není potřeba být znalec, jen umět pracovat se zdrojem, případně si technické parametry jednoduše dohledat)
- hacky (tady píšeme třeba o tom, jak jsou vojáci trénováni, aby rychle usínali, nebo jak si zvládnou rozdělat oheň pouze s tím, co najdou v přírodě)
Všechno jsou to veskrze jednoduchá témata, ale spíše pro někoho, koho opravdu zajímá historie, příběhy atd. Není třeba dělat zpravodajské články s čerpáním z 20 knih a 150 internetových zdrojů, obvykle postačí jeden dva. Chce to používat selský rozum a chuť vytvořit něco čtivého, ne jen opsat polovičatý článek ze zahraničí. Každý článek by měl mít cca 1,5 až 2,5 NS, delší spíše ne (takže i popisy bitev jsou, řekněme, spíše výtahem top informací).
V tomto případě prosím o vaše cenové nabídky (a rovněž prosím, zohledněte, že přepis události v češtině je mnohem jednodušší než tvorba článku o historické události) ...očekávám férový přístup, ne nastřelení 400 Kč za NS a následný přepis Wikipedie vlastními slovy. Prostor máme na cca 30 až 50 článků měsíčně s tím, že je klidně rozděláme mezi více redaktorů.
Zadání od nás budeš dostávat prostřednictvím Google tabulek vždy v domluveném předstihu.
Napište mi rovnou na textukontrola@gmail.com, prosím, a jako předmět uveďte „Redaktor pro armádní tématiku“. Spolupráce na IČO (preferujeme) / DPP / autorskou smlouvu.
Všechny vaše texty budou procházet korektoři, aby odladili češtinářské nedostatky; ale měl/a bys být schopen psát nějak normálně, aby se nemusel celý text přepisovat.
37 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 22. 5. 2020
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od AlfaBetWeb (3 hodnocení)
2. 6. 2022

Rychlá platba, skvělá komunikace. Doporučuji všem

Další poptávky Více