Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej dvou affiliate webů (vidimte.eu # profihand.cz)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 13. 10. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodáme dva affiliate portály (vidimte.eu a profihand.cz), možnost si doimportovat více produktů z více okruhů stačí se zdarma zaregistrovat a naimportovat produkty z https://pm.ehub.cz/user/
Předmětem prodeje jsou obě domémy vč. obsahu. Kupujícímu předáme loginy k portálům, následně zálohy složek www a databáze.
Hosting si může kupující dle své vůle vybrat.
Produktů je 200+, můžete libovolně měnit a přidat. Nenáročné na obsluhu, stačí FB propagace, projekt funguje a může generovat větší zisky - v závislosti na vaší propagaci.
Portály běží na WP a Woocommerci.To je výhodou pro práci s obsahem v češtině.
Portálů se zbavujeme abychom pročistili portfolio - nezajímáme se o affiliate, dropshiping atp. Tyto projekty byly spíše dělány za účelem zda v roce 2021 ještě funguje a je schopen affliate vydělávat, a ano je.
Za měsíc 1.září do 1.října  činila čistá provize zatím: 376 Kč34626
Bohužel nemáme čas více propagovat a vyladit obsah, nicméně články jsou na portálech plně automatizované bez zásahu uživatele plně automatizované - obsah je dodáván automaticky.
Jedná se o zajímavou investici s potenciálem.
Pro začínajícího afflilate obchodníka se tak dostává možnost vlastnit hned dva hotové projekty které stačí trochu zapropagovat např. na facebooku a radovat se z provizí.
Návštěvnost byla na obou portálech : vidimte.eu a profihand.cz za posledních 30 dní cca 422 unikátních návštěv bez jakékoliv propagace.
Neskutečná možnost variace, ihned v provozu, ideální součást portfolia, stačí změnit odkazy u produktů, založit FB stránku atd., propagovat vaší fantazii se meze nekladou.
50 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 25. 1. 2020
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E