Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Volný PHP programátor / možnost tvorby IS na míru

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 9. 2021
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
máme k dispozici 1 samostatného programátora maximálně na 3 dny v týdnu pro váš projekt. Nyní pracuje na velkém ERP systému (už 7 let) a také na zahraničním projektu. V případě potřeby daný programátor může problematiku konzultovat s dalšími členy našeho týmu.
Technologie, které používáme: PHP 7.4 / 8.0 (hlavně Yii framework), MySQL / MariaDb, HTML5, CSS (SASS / LESS), Javascript (vanilla / jQuery). Dále máme zkušenosti s implementací platebních bran (např. Stripe), REST API, CentOS 7 / 8 / STREAM, AWS (EC2, RDS,…).
Dále umíme programovat skladové aplikace, zajistit a implementovat čtečky čárových kódů, automatizovat tisk štítků. Hardware tiskáren dokážeme taktéž zajistit (Honeywell, Brother). Také programujeme crawlery v pythonu. Rádi pracujeme s Google API (např. zpracováváme a transformujeme data z Google Ads / Maps API). Zajímáme se o IoT (SMS gateway, různá řešení a prototypy založené na Arduino / RPI).
V případě, že byste chtěli vytvořit aplikaci na míru dle vašich požadavků, pak je možné se s námi domluvit a uvolníme více kapacity.
Hodinová sazba záleží na domluvě, ale jsme rozumní.
17 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 5. 1. 2021
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více