Zadejte hledaný výraz...

Škola Webu – skolawebu.cz – Nabízím k prodeji nadějný projekt s velkým potenciálem

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 9. 2021
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Školu webu jsem založil jako místo, kde člověk najde přehledné postupy, jak jednoduše vytvořit kvalitní a úspěšný web. V rámci návodů je použito několik nástrojů, z kterých plynou affiliate provize.
Youtube kanál: https://www.youtube.com/channel/UCfY1rVW0vZ-0CjYnA9WFwpw/videos
Věřím, že vývoj ve společnosti bude nadále směřovat k tomu, že web bude vizitkou každého podniku, ale i jednotlivců. Správců webu jsou u nás desetitisíce. Proto je důležité tvořit moderní, srozumitelný obsah a využívat nástroje a postupy, které tvůrcům webů zjednodušší práci.
Web je jeden velký projekt a na každou oblast jsou tu různé studie a experti, kteří vědí, jak web optimalizovat pro SEO, jak ho zrychlit, jak docílit vyšších koverzí atd. Tato témata by mohla být dalším krokem při tvorbě Školy Webu. Rozhovory, příklady, rozbory webů, apod.
Projekt a web je nyní připraven k jednoduchému modelu:
Web - Kurzy na specifická témata od odborníků, kteří mohou mít podíl na prodeji kurzů a zároveň si dělat reklamu. Potenciál vytvořit velkou komunitu.
Youtube - Vytáhnout vždy z kurzů několik zajímavých témat, která přínesou sama o sobě hodnotu, ale zároveň zaujmou a přitáhnou diváka k celému kurzu. Nadále tvořit praktické návody a získávat affiliate provize.
Konzultace, Webináře - Je možné nabídnout placené konzultace či webináře např. přes Zoom.
Tvorba webů na zakázku - Stejně jako po konzultacích je na základě videí poptávka také po tvorbě webů na míru. Možno tvořit samostatně, nebo ve spolupráci s dalším webdesignerem, agenturou.
Škola Webu by si zasloužila plnou pozornost, ale dá se tvořit i jako vedlejší, dlouhodobý projekt, s potenciálem vysokého, téměř pasivního příjmu. Za rok 2020 kanál vydělal 16 000 Kč, za rok 2021 to bude zhruba 45 000 Kč a to jsem letos téměř nic nevytvořil. Při alespoň 1x videu měsíčně by byly příjmy pouze z affiliate programů minimálně v rozmezí 7 000 - 10 000 Kč / měsíčně.
Předpokládám, že i při naprosto nulové aktivitě by mohli příjmy v roce 2022 být opět kolem 30 000 Kč/rok. Pokud by se toho chopil někdo na plný úvazek, dodělal web, dal dohromady lektory a kurzy, tvořil 1 video týdně, potenciál je obrovský.
Moje další projekty a práce v rodinné firmě mi bohužel neumožňují se tomu již téměř vůbec věnovat a myslím, že to je škoda.
34556
62 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 29. 3. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E