Zadejte hledaný výraz...

Prodej firmy v Anglii

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 9. 2021
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Tržby
-
EBITDA
Zisk před započtením úroků, daní a odpisů Více
-
Čistý dluh
-
Zaměstnanci
-
z důvodu odchodu společníka do penze, je k prodeji celý  100% podíl ve společnosti s 15-letou tradicí (rok založení firmy v roce 2006). Společnost je registrována v obchodním rejstříku ve Spojeném království. Společnost může podnikat téměř v čemkoliv. Ve Spojeném království nejsou živnostenské listy a předmět podnikání se až na vyjímky neohlašuje. Pro některé činnosti jsou však potřebné licence (přeprava osob, prodej léků, zvířat, špeditérské služby, finanční služby... ).
V uplynulých 15 letech společnost pracovala ve službách. Společnost nemá žádné závazky, dluhy, žádné pokuty od úřadů. V současnosti má předplacený nájem, sídlo do srpna 2022, má formálního ředitele a sekretáře. Vedení účetnictví a vyhotovení účetních uzávěrek je zajištěno.
Nový společník musí (1) jmenovat vlastního ředitele a (2) potvrdit stávajícího sekretáře nebo jmenovat nového sekretáře. Připomínám, že podíl nelze získat anonymně. Nutno doložit totožnost a adresu bydliště.
Nový ředitel může firmu přejmenovat, může otevřít účet v bance v Londýně a pokud bude mít zájem, lze se registrovat k VAT (můžu zajistit).
Cena zahrnuje splacený kapitál a nájem a služby do srpna 2022.
Přikoupit lze hosting pro web, doménu (.com nebo .co.uk) . S hostingem zdarma obdržíte hotový eshop, který stačí pouze naplnit obrázky a cenami zboží . 
Doba vyřízení: po zaplacení ceny a doložení totožnosti a adresy bydliště, bude registrace v obchodním rejstříku vyřešena za cca 1 týden.
Prosím pouze seriozní zájemce. Tzn. žádné sexshopy, downloady kradených video atp. V odpovědi uveďte k čemu, k jakému druhu podnikání budete chtít firmu používat. A opakovaně připomínám: podíl nelze získat anonymně. Nutno doložit totožnost a adresu bydliště.
43 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 16. 4. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E